Apple går ind på streaming-markedet: Vil selv producere serier


Nu får Netflix, Amazon, HBO, viaplay, C More, Dplay og alle de andre streaming-tjenester snart en ny konkurrent. Og det er ingen ringere end Apple, der vil gøre Apple Music til mere end blot en musik-tjeneste.

Se også: Ny streaming-tjeneste i Danmark: Amazon vil udfordre Netflix

Det er New York Times, der skriver, at Apple er på vej med to egen-producerede serier, som til foråret kan ses på på Apple Music.

Det er et led i at ændre Apple Music fra en musiktjeneste til en bredere kultur-tjeneste. Den ene af de to egen-produktioner bliver “Planet of the Apps” – et reality-program, hvor konkurrerende app-udviklere skal lave den bedste app til en iPhone.

Det andet bliver spinoff på James Cordens sketch-serie fra “The Late Late Show” med titlen “Carpool Karaoke”, som du kan se trailer til nedenfor.

Følg Filmz på FacebookVis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Nagash 3 år siden

Lyder ikke til at de nævnte konkurrenter har det fjerneste at frygte. Det kan derimod lyde til, at MTV får hård konkurrence i, hvem der laver det mest elendige ungdoms reality.
Gravatar

#2 Mejse 3 år siden

#1 tjaaa eftersom at der er mange unge der godt kan lide ungdoms reality (ikke så overraskende) er der da en chance for at de nævnte konkurrenter mister en del af deres kunde segment :)
Gravatar

#3 Nagash 3 år siden

#2 - Hvordan det? Okay, Viaplay kan, da de også producerer den slags på TV3. Men alle de andre laver ikke noget i den genre, så hvordan skulle de blive påvirket. Desuden tror jeg, der skal lidt mere end 2 serier til, for at få folk til at opsige et andet abonnement :-)
Gravatar

#4 Mejse 3 år siden

#3 kan påvirke på den måde at nogen måske vælger en af de før nævnte konkurrenter fra fordi de hellere vil se ungdoms reality end det de andre tilbyder :) det er jo ikke en "vi har allesammen det samme" konkurrence så du skal ikke sammenligne om de har det samme men hvem der har det folk vil se....personligt er det ikke noget for mig med ungdoms reality tror bare ikke blankt du kan afvise at nogen fortrækker det der er jo en grund til at der er så meget af det
Gravatar

#5 Nagash 3 år siden

#4 - Men vi taler stadig kun 2 serier. Som jeg ser det, bliver det ikke en konkurrent til nogle af det nævnte i artiklen. Det bliver derimod en øget konkurrent til Tidal og Spotify, da deres musiktjeneste kommer til at tilbyde noget originalt indhold, som de andre ikke har.
Gravatar

#6 Mejse 3 år siden

#5 de har offentlig gjort to serier mon ikke det udvides inden de faktisk starter ? på den anden side kunne du også sige at de kunne stjæle kunder fra netflix (or whoever) fordi at de også har musik :) altså ingen tvivl om at de ikke vil stjæle mange kunde fra dag 1 medmindre mere kommer på meeeeeen det betyder ikke at konkurrenterne ikke skal holde øje med dem...i sidste ende bliver det jo nok den tjeneste der har størst udvalg der vinder og når du har et kæmpe musik udvalg til at starte med har du alt andet end lige en fordel...kunne jo sagtens sidde folk derude der har råd til to tjenester og som fortrækker serier og film men stadig godt kan lide musik som dropper en af deres serie/film tjenester til fordel for en med musik og serier (få men der vil selvfølgelig komme flere)
Gravatar

#7 Kisbye 3 år siden

Det passer jo meget med den udvikling vi ser for tiden. Der er snart et hav af streaming tjenester og Netflix har jo ført an med at eksklusivt indhold, men mange af de andre er efterhånden hoppet med på den vogn også.

Jeg savner de gamle dage hvor det var nemt at omgå geoblocking og man kunne tilgå meget mere indhold ved hjælp af nogle få tjenester. Sådan bliver det måske igen, når streamingkrigen har luget ud i tjenesterne.
Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)

Skriv ny kommentar: