Netflix’ “Arcane” har taget verden med storm, men studiet bag serien — Riot Games — er langt fra færdig med at udforske franchisen.

Riot Games slog sig sammen med det franske produktionsstudie Fortiche for at lave “Arcane”, der er en serie baseret på det ekstremt populære computerspil “League of Legends”.

Serien fortæller oprindelseshistorien om flere af spillets champions, men har de to søstre Vi og Jinx i spotlightet. Alle ni episoder har nu haft premiere på Netflix til stor succes hos både fans af “League of Legends” og seere, der først nu stifter bekendtskab med spillets massive mytologi.

I et interview med Insider fortalte Riots nuværende underholdningsdirektør og tidligere marketingleder hos Netflix, Shauna Spenley, om studiets fremtidsplaner:

“‘Arcane’ er affyringsrampen for, hvad jeg tror vil blive mange historier. Vi kommer til at øge vores indsats med Fortiche i udformningen af historier i den visuelle stil fra ‘Arcane’. Vi undersøger live-action projekter og snakker med forfatter og showrunnere. Vi er i de begyndende faser af at udforme den retning, vi ønsker at gå i.”

Læs også: “‘Arcane’ får en Sæson 2 på Netflix”

Riot og Fortiche er allerede i gang med at udvikle anden sæson af “Arcane”, men fans vil med garanti glæde sig over, at der er endnu mere på vej fra den gribende fantasy-verden.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 [ikke godkendt bruger] 7 måneder siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]

Skriv ny kommentar: