Hvem skal redde byen, når DC’s stærkeste superhelte er sat ud af spillet? Det skal en flok kæledyr med superkræfter, naturligvis!

Dwayne Johnson har to DC-film på vej i 2022. I den ene spiller han den nådesløse, lynskabende superskurk/antihelt Black Adam, og i den anden — “DC League of Super-Pets” — lægger han stemme til Supermans superstærke og flyvende hund, Krypto.

Læs også: “‘Black Adam’-teaser afslører første brutale kig på DC’s nye superskurk”

Nu har “Super-Pets” fået en ny trailer, som giver os det første blik på de andre kæledyrs superkræfter. Her ser vi den superstærke hund Ace (Kevin Hart), grisen PB (Vanessa Bayer), der kan vokse sig større, den lynhurtige skildpadde Merton (Natasha Lyonne) og det elektriske egern Chip (Diego Luna), som sammen med Krypto udgør det nye hold af superkæledyr.

Filmen følger kæledyrene i forsøget på at redde Superman (John Krasinski), Batman og flere af de største DC-superhelte, efter de er blevet kidnappet af Lex Luthor.

Jared Stern (“Happy Anniversary”) og Sam Levine (“Penn Zero: Part-Time Hero”) er filmens instruktører, mens Stern også har ageret forfatter sammen med John Whittington (“Lego Batman filmen”).

Warner Animation Group og DC Entertainment står bag “DC League of Super-Pets”, der forventes at få dansk premiere i maj.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: