Af: Michael Andersen | Udgivet: 2005-12-11


filmz.dk er blevet bidt af en gal flagermus og har i den anledning anmeldt dvd-udgaven af “Batman Begins” og Special Edition-udgaverne af “Batman”, “Batman vender tilbage”, “Batman Forever”, “Batman & Robin” samt den animerede “Batman: Dødsenglen”.

Klik på de forskellige titler for at læse mere.
“Batman Begins” – dvd-anmeldelse

Efter det brutale mord på hans forældre rejser den desillusionerede industri-arving Bruce Wayne rundt i verden for at lære at forstå, hvordan den kriminelle hjerne fungerer. Han begynder snart på sin rejse at bekæmpe uretfærdighed og skabe frygt blandt dem, der udnytter de svage – samtidig med at han kæmper mod sine egne dæmoner.
“Batman S.E.” – dvd-anmeldelse

Om dagen er Bruce Wayne en kold, isoleret milliardær og forretningsmand. Om natten er han den sorte ridder, Batman, som kæmper imod alskens forbrydere og skurke. Men da den gruopvækkende og sindssyge Joker pludselig dukker op, dukker der nogle gamle minder op fra Waynes ubehagelige barndom – minder, som i sidste ende vil være med til at afgøre alle Gothams indbyggeres skæbne.
“Batman vender tilbage S.E.” – dvd-anmeldelse

Batman er tilbage. Men denne gang er det ikke blot én skurk, som Batman skal bekæmpe, men to af slagsen: Den afskyelige Pingvinen og den sensuelle og mysteriøse Catwoman.
“Batman Forever S.E.” – dvd-anmeldelse

I denne omgang er det den skizofrene Two-Face og den drilske Riddler, som Batman forsøger at redde Gotham City fra. Det er to magtfulde skurke, men heldigvis er Batman ikke alene. Denne gang får han nemlig hjælp af selveste Robin.
“Batman & Robin S.E.” – dvd-anmeldelse

Batman og Robin er på banen igen. Denne gang allierer de sig med Alfreds niece, Batgirl, i et forsøg på at besejre den kyniske Mr. Freeze og den uimodståelige, dødsensfarlige Poison Ivy. Det bliver et kapløb mod tiden for den heltemodige trio, der må overkomme personlige problemer, tragedier og et hav af ondsindede skurke, inden hele Gotham City bliver bedt om at tage en chiller!
“Batman: Dødsenglen” – dvd-anmeldelse

Da byens mest frygtede gangstere systematisk bliver udryddet, får den kappeklædte korsfarer skylden. Men om natten i Gotham hærger en ny og spøgelsesagtig skurk, Dødsenglen, en dyster skikkelse med en vis tilknytning til Batmans fortid. Kan Mørkets Ridder undgå politiet, fange Dødsenglen og rense sit navn?

Gravatar

#1 jacob_uno 18 år siden

Takker for disse grundige anmeldelser!
Chenny!
Gravatar

#2 gladiator 18 år siden

ej det er dejligt man ik er den eneste!

Blev glad da jeg så at de lavede en ny Batman dengang for et år siden eller hva man kan sige..

og så vil jeg give anmelderne ret i sine anmeldelser..

Batman 3 og 4 aflivede selv hele sagaen om ham, og heldigvis ku den blive gjort til live igen!
Gravatar

#3 filmz-Kadann 18 år siden

Lige et spørgsmål til Insider..

'"Batman vender tilbage" var både den anden og uheldigvis også den sidste "Batman" film, som var virkelig værd at se.'

Skal man forstå det sådan, at du ikke kan lide "Batman Begins"? :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#4 pulse83 18 år siden

Jeg er totalt uenig i bedømmelsen af lydsporet på Batman Begins. Det sparker da totalt voldsomt røv (6/6), og er af reference-kvalitet i mine ører. Skid hul i at der ikke er et DTS spor, når Dolby sporet gør det så godt. Ligeledes fortjener billedet 5/6. Udover det, er jeg ganske enig i det meste. :)
Excuse me, Flo!
Gravatar

#5 filmz-Solevad 18 år siden

#4 enig!
"He who forgets will be destined to remember"
Gravatar

#6 ks 18 år siden

#3 - Jeg undrer mig også over, hvordan den udtalelse stemmer overens med, at Batman Forever får tildelt samme karakter som Batman Returns (Altså 4/6). Ellers tak for nogle rigtig gode anmeldelser, jeg glæder mig meget til at få fingre i SE'erne af de to første film, der er også lidt nostalgi over dem fra min side.
Gravatar

#7 filmz-darthfrede 18 år siden

Lige et spørgsmål til de folk der, ligesom jeg, ejer de australske S.E.-udgaver, men som ved lidt mere om filmene:

De australske dvd'er, er de alle 100% ucensurerede?
We would destroy the Cybermen with ONE Dalek!
Gravatar

#8 El vez 18 år siden

Iflg. www.dvdcompare.net er alle de australske SE'er uklippede.
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#9 filmz-vassago 18 år siden

#4: Jeg synes skam også at lydsporet er fantastisk, og det har jeg også skrevet, men udgivelsen indeholder desværre kun et DD5.1 spor, havde der også været et DTS spor havde den fået 5, og havde der været ES og EX ville den have fået 6/6.

Hvis den skulle have haft 6/6 som den er udgivet nu, hvad skulle udgivelser som de udvidede LOTR film have eller en som "Titanic". Udgivelser hvor der er kræset betydeligt mere for lyden?
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock
Gravatar

#10 filmz-xlarti 18 år siden

#4 Nej. Jeg er enig med anmelderen. DD sporet mangler punch og dynamik. Hvis nogen er i tvivl om hvordan et lydspor skal lyde skal de se War of the worlds, I Robot eller Master and commander i DTS. Batman begins kan ikke måle sig med disse film i lyd.

Skriv ny kommentar: