filmz.dk er blevet bidt af en gal flagermus, og inviterer hermed alle Bat-fans med på en gennemgang af Batmans seneste eventyr på dvd.

Vi har anmeldt Christopher Nolans “Batman Begins”, Special Edition-udgaverne af “Batman”, “Batman vender tilbage”, “Batman Forever”, “Batman & Robin” samt den animerede “Batman: Dødsenglen”.

Så følg med når nattens ridder vender tilbage til Gotham.Vis kommentarer (58)
Gravatar

#11 filmz-Kadann 18 år siden

#10 -

Selv DD-udgaven af "Master and Commander"-lydsporet er imponerende. Jeg har desværre aldrig set den i DTS-udgaven, men det skulle være ret vildt, efter hvad rygterne siger.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#12 filmz-darthfrede 18 år siden

#8
Takker... så stoler jeg på dem :-)
We would destroy the Cybermen with ONE Dalek!
Gravatar

#13 filmz-Kadann 18 år siden

#12 -

Jeg har "Batman" og "Batman Returns" i de australske udgaver og begge er 100% i orden og uklippede.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#14 vapor 18 år siden

Fatter ikke at Burtons Batman får 6/6 når Batman Begins kun får 5/6. Meh.
Gravatar

#15 maniac 18 år siden

#14 det er to forskellige anmeldere, og du kan derfor ikke helt sammenligne karaktererne
Gravatar

#16 mimic 18 år siden

yeah gode anmelderser, min personlige mening om superhelts film var ik så høj før x men filmen kom og efter den havde de ligesom fundet den rigtige måde at lave de film på hvor det blev mere realistisk og ik så fantasy agtig og som de første batman film med en skurk som nærmest står alene i en scene i nogle minutter og chit chatter om at han skal overtage hele verden, muhahahha :) Så derfor som det måske kan ses er Batman Begins helt klart min favorit og efterfuldt skarpt af begge x men filmene og som en slags popcorns underholdning i super helts film generen er fantastic four og spiderman filmene der, gode og sjove at se men ik på højde med den nye batman og x men filmene, men oh well thats just my 2 cents :)
Gravatar

#17 Hal60 18 år siden

Batman fra 1989 er jo bedst, derfor! ;)


Heh, nej... Det er jo smag og behag, osv. osv. osv...
When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun. So once when I was six, I did.
Gravatar

#18 MuManden 18 år siden

#15 Det er nok også det jeg syntes er mest syndt, for så ved man ikke helt hvor man har Batman Begins i forhold til de ande 4 film. Ærgeligt at The Insider ikke også anmeldte Batman Begins, for så havde det været i top.
http://profiles.us.playstation.com/playstation/psn/profiles/MuManden
Gravatar

#19 pulse83 18 år siden

#9 Mærkelig prioritering, syntes jeg. Skulle Saving Private Ryan, da den først blev udsendt i DD, så have en lavere karakter, fordi den ikke var i DTS? Bør man ikke bare lytte til lydsporet som det er, og ikke gå op i hvad de tekniske data er? Det bør jo ikke give højere karakter per definition, blot fordi det er i DTS eller DTS ES. Jeg har hørt masser af skuffende DTS spor, som ikke fortjener en højere karakter blot fordi det er DTS.

#9 og #10 Titanic, M&C, LOTR, WotW, osv. er alle fremragende lydspor, som også fortjener 6/6. De er mere sofistikerede, detaljerede og realistiske. Men Batman Begins lydsporet gav mig mindst ligeså meget tilfredstillelse som ovenstående i form af sit langt mere aggressive og hidsige lydspor. Men det er naturligvis en smagssag, hvad man foretrækker.

Jeg syntes absolut ikke at Batman Begins mangler punch! Det er et af de mest aggressive lydspor, rent basmæssigt, jeg har hørt.

Excuse me, Flo!
Gravatar

#20 vapor 18 år siden

#18 Ja det er en skam at det ikke er samme anmelder på alle sammen.
Vassago's Batman Begins anmeldelse er skam fin nok men hele ideen med at samle "alle" Batman filmene falder lidt til jorden hvis man ikke kan sammenligne ordenligt.

Skriv ny kommentar: