Butler er en del af en stjernespækket ensemblebesætning for det hemmelighedsfulde projekt, der inkluderer Oscar-vinderne Joaquin Phoenix og Emma Stone samt Pedro Pascal, Glen Powell, Luke Grimes, Deirdre O’Connell, Micheal Ward og Clifton Collins Jr.

Butler fortalte til The Hollywood Reporter, at filmen er en “vild oplevelse” ulig noget, han har gjort før.

“Jeg er en stor fan af Ari og Joaquin [Phoenix] og Emily [Emma Stone] og [DP] Darius Khondji og alle involverede. Hele teamet var fantastisk at arbejde med,” sagde Butler. “Jeg vil ikke afsløre meget om historien og karakteren, men det var en vild oplevelse, jeg fik lov til at deltage i. Jeg fik lov til at spille en karakter, der er meget anderledes end noget, jeg har gjort før.”

Den Oscar-nominerede skuespiller tilføjede, “Ari og jeg har været venner i et stykke tid, og det var fantastisk at se ham på settet. Han er en utrolig filmskaber, og han har så meget selvtillid og sådan en humor og vild fantasi. Jeg elskede virkelig at arbejde med ham.”

‘Eddington’ centrerer sig om en lillebysherif i New Mexico med højere ambitioner. Filmen genforener Aster med ‘Beau Is Afraid’ skuespilleren Phoenix. Der har været rygter om, at filmen foregår under pandemien, hvor et par løber tør for benzin i den lille by Eddington og bliver mødt varmt, kun for at byen bliver mareridtsagtig om natten.

Forfatter/instruktør Aster sagde under en Reddit AMA, at han har arbejdet på ‘Eddington’ i årevis. Aster beskrev historien som en “Western-noir mørk ensemblekomedie.”

Og Aster er ikke den eneste A24 auteur, som ‘The Bikeriders’ stjernen Butler vil arbejde med: Butler er sat til at samarbejde med Darren Aronofsky om genindspilningen af Charlie Hustons roman ‘Caught Stealing’. Huston vil skrive manuskriptet til Sony-krimithrilleren, som er den første af Hustons Henry Thompson-trilogi.

Historien følger alkoholiske bartender Hank Thompson (Butler), en tidligere high-school baseball-prospekt, der bliver fanget i en skattejagt gennem New York City. En sadistisk politibetjent forsøger at undslippe Thompson, lejemordere og gangstere for at finde skatten.

‘Caught Stealing’ var oprindeligt sat til en genindspilning i 2013 med Patrick Wilson i hovedrollen og Alec Baldwin som politibetjenten.

Butler rygtes også at være i cirkulation til Michael Manns ‘Heat 2’ med Adam Driver og en genindspilning af ‘Pirates of the Caribbean’.

 Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: