Marvel Studios har snart fortjent en Oscar for Bedste film, mener manuskript-forfatterne til “Avengers: Infinity War”. 

En superhelte-film har aldrig været nomineret til Bedste film ved Oscar-showet. Men det bør snart ske.

Det mener Christopher Markus og Stephen McFeely, som gerne ser det ske allerede i 2019 med netop “Infinity War”:

”Den er værdig til en Oscar,” siger Christopher Markus til Collider.

Makkerparret mener, at MCU-situationen kan sammenlignes med “Ringenes Herre: Kongen vender tilbage”, som de fleste mener vandt en Oscar på vegne af den samlede trilogi. Og til sammenligning er Marvel Cinematic Universe en meget større præstation:

”‘Ringenes herre’, stor, episk ting, ikke sandt? Det er tre film! Det her er 23 film!”

Stephen McFeely refererer her til de godt nok ‘kun’ 22 film i Marvel-universet, der kulminerer med “Avengers 4” i 2019.

Instruktørerne på “Infinity War” mener dog omvendt, at superhelte-film ikke behøver en Oscar, fordi de klarer sig udmærket uden.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Tyler Durden 11 måneder siden

Nej!
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#2 Gorman 11 måneder siden


Tyler Durden (1) skrev:
Nej!

Har du da set Infinity War siden du kender filmens kvalitet i tilknytning med de forrige film?
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#3 Mejse 11 måneder siden

altså man kan sige det er ikke typiske oscar film marvel laver, en at bygge op til en film med 23 film, er trods alt en exceptionel præstation :)

men nej umiddelbart tænker jeg også det ikke passer ind i oscar "miljøet"
Gravatar

#4 Gorman 11 måneder siden

#3 Men når nu det er Infinity War det et argumentet, hvorfor så udtale jer om muligheden før I har set filmen? Det et da useriøst. Når “kongen vender tilbage” kunne få Oscar er alt da muligt.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#5 Mejse 11 måneder siden

#4 hvilket er grunden til jeg sagde "men nej umiddelbart tænker jeg det ikke passer ind i oscar miljøet" i stedet for "fandme nej den fortjener ikke en oscar" for jeg ved det jo ikke...min umiddelbare formodning er bare nej, så intet useriøst i det gør det meget tydeligt jeg ikke ved det endnu :)
Gravatar

#6 SublimeKen 11 måneder siden

Ofte har Oscar vindere vundet enten pga noget politisk, eller pga det store billede og ikke nødvendigvis pga den ene films kvaliteter som var nomineret det år. Leonardo vandt for en af hans mindre imponerende roller, men har fortjent det i lang tid. Det samme med Al Pacino. Kongen Vender Tilbage vandt nærmest for alle tre film som en helhed. Avatar blev nomineret for at introducere en banebrydende teknologi.

Jeg kunne sagtens se logikken i at den sidste Avengers film bliver nomineret som en del af en større helhed, da de faktisk har formået at ændre filmindustrien, og introducere et relativt nyt koncept ret succesfuldt. Men så skulle det dog være Avengers 4 der blev nomineret og ikke Avengers: Infinity War.

Dog tvivler jeg på at det nogensinde ville ske. Oscar akademiet har bare en tendens til at se ned på superheltefilm. De fleste tror at grunden til at de udvidede hvor mange film der kunne være nominerede til bedste film, var pga The Dark Knight, men det er dog aldrig blevet officielt bekræftet, selvom det ellers ville virke som et ret tilfældigt sammentræf.

Skriv ny kommentar: