Rian Johnsons nye “Star Wars”-trilogi bliver ikke påvirket af fan-kritikken af “The Last Jedi”.

Han har udtalt, at han forstår, hvorfor store dele af “Star Wars”-fanbasen blev skuffede over “Episode VIII”.

Alligevel tager “The Last Jedi”-instruktør Rian Johnson ikke kritikken med videre, når han begynder arbejdet med den helt nye “Star Wars”-trilogi, der bliver uafhængig af ‘Skywalker’-sagaen.

Johnson udtaler videre i nedenstående interview, at han mener, at den heftige kritik er en del af det, der gør fans af “Star Wars” fantastiske og passionerede.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 uldbjerg 5 år siden

Jeg er lidt ambivalent i forhold til kritikken. Jeg synes egentligt, at det er fedt, at han tør gå sin egen vej med en række karakterer og historier. Jeg synes dog, at der var nogle ting, der ikke blev forløst ordentligt.

Men min største anke mod TLJ er dog at den er dårligt fortalt. Der er for mange ligegyldige historietråde i forbindelse med forfølgelsen af oprørende. Finn og Poe er mig ligegyldige i denne film
Gravatar

#2 MartinEH 5 år siden

Jeg må også sige, at jeg har det meget ambivalent med TLJ. Den vækker ikke rigtigt nogen stærke følelser eller andet, men jeg kan sige, at den ikke indfriede forventningerne hos mig. Den opbygning, der var blevet i TFA blev meget hurtigt kastet til side (bogstaveligt talt af luke) og så gik det ellers trofast derfra med at en ny enkeltstående film. Det er sådan set min største anke, at filmen virker mere som en intro til hans egen trilogi end film nummer 2 i en eksisterende.

Jeg vil næsten gå så vidt at sige, at Clone Wars havde en bedre sammenhæng med Phantom end TLJ havde med TFA (bold statement I know, men jeg skriver "næsten").
Gravatar

#3 Pistolprinsen 5 år siden

Tja, for mig er "The Last Jedi" den bedste Star Wars film af dem alle...
...og, jeg er total vild med Kylo Ren figuren - enhver anden ville have fået kolde fødder, efter Luke overlever Walker-beskydningen, men ikke Kylo Ren: "Bring me down there at once" - det er sgu' nosser!
Jeg håber virkelig ikke, at han dør i den næste film, men er også realistisk - det gode skal jo vinde...
Sorte udgør kun 13% af den amerikanske befolkning, men står for 100% af alt voldskriminalitet ved Oscar uddelingerne.
Gravatar

#4 Justin 5 år siden

Man skal passe på at man ikke ødelægger det med for mange film som fansene ikke kan lide

Gravatar

#5 Mejse 5 år siden

#4 tænker umiddelbart at det er svært, altså der var prequel trilogien som ikke høstede mange roser, men stadig mødte folk op i rekord store mængder til den næste, så tror virkelig de skal lave mange før de faktisk kan ødelægge det, men det er da altid en fare :)
Gravatar

#6 Gridlock 5 år siden

Selvfølgelig skal man ikke rette sig 100% efter hvad fans siger og også tør stå ved ens version.
MEN samtidig hvis man ignorer alt kritik og slår den hen som en omgang klynkende fan boys, der ikke kan ta nogen form for ændring af deres dyrebare Star Wars, eller at det er en omgang kvindehadende folk der ikke kan tåle at kvinder faktisk for mere og skulle ha sagt i filmen, kan man ende med og begå en stor fejl.
Fordi så ender man til sidst med noget som ingen gider og se, fordi man ikke selv kan spotte fejlende i ens produkt.
Synes MauLer´s 5 timer lange kritik af Star Wars TLJ faktisk er ganske fin, det er ikke 5 timer lang hulk hulk de har ødelagt min barndom HULK!!
Det er 3 dele af det her virker ikke og her er hvorfor det ikke virker eller giver nogen mening.
Blandt andet er der hele åbnings scenen med Poe, hvorfor pløkkede Imperiet ham ikke ned det øjeblik han prøvede og trole dem.
Så er der Ray der svømmer ganske fint........... på trods af hun er opvokset på en ørkenplanet og aldrig har svømmet før.
Eller hele den omgang med Luke der forsøger og dræbe Ben Solo eller overhoved overvejer det, og det på trods af at han nægtede og dræbe Darth Vader, en mand der har slået flere hundrede folk ihjel også kvinder og børn.
Og så vil han slå Ben Solo ihjel for noget han muligvis vil gøre???
Nej... det giver ingen mening what so ever.
Eller retter sagt den scene er ikke bygget op på en måde der for den til og give mening i forhold til de andre film.

Hvis TLJ var den første film i serien og de andre 7 film ikke var lavet, kan det tilgives fordi vi vil ikke kende Luke i forvejen og der kan det godt være at det her er en fyr der mener at bare muligheden for at Ben, muligvis vil gøre det som Luke frygter han vil er nok til at Ben skal dø.

Men som sagt når man ser TLJ i et større sammenhæng med alle de andre film oven i, giver den scene INGEN mening.
Gravatar

#7 MystiskeMox 5 år siden

Hvis Disney ikke passer på så smelter Star Wars guldægget.

Skriv ny kommentar: