“Infinity War”-instruktør Joe Russo forklarer nu, hvorfor Marvel har succes, imens DC oplever fiasko. 

Efter åbnings-weekenden havde “Avengers 3” stort set solgt biograf-billetter for samme beløb som “Justice League” omsatte for – overhovedet!

“Infinity War” har igen understreget magtforholdet imellem Marvel Studios og DC Films.

Nu giver Joe Russo sit bud på den store forskel i popularitet.

Til en Q&A forklarede Marvel-instruktøren, at DC-karaktererne er alt for kraftfulde til at være interessante, man kan ikke relatere til dem, mener Joe Russo ifølge MovieWeb.

En undersøgelse fra tidligere på året slog da også fast, at Marvel-filmene er bedre til at håndtere følelser end de mere kolde DC-film.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Gridlock 8 måneder siden

Det er heller ikke meningen du skal relatere til dem.
som en af DCs instruktør sagde Marvel laver helte du kan relatere til, DC laver helte du kan se op til.

Et perfekt eksemple på dette kunne være de originale Superman film med Christopher Reeve i hovedrollen.
Kunne man relatere til ham, næ men man så op til ham og jublede med mængden på filmen når han bankede Zod og fængslede Lex Luthor.
Det er den slags film DC burde gå efter helte man kan se op til, heck i min barndom synes jeg Batman var rigtig fed og jeg så gerne en Tim Burtons batman flere gange fordi jeg synes Bamtna var sej.

Så nej DC burde ikke gå efter helte man kan relatere til mere helte man kan se op til.
Gravatar

#2 Gridlock 8 måneder siden

Men bevares hvis de vil gå den mere virkeligheds tro gang så lad dem, men så gå 100% ind i det.
Men så vil DC universet lige pludselig være MEGET anderledes, glem ALT om at Justice League bliver started af Batman eller at han har noget som helst og skulle ha sagt.

Justice League ville være under den amerikanske regerings ledelse og der ville ikke bare være Justice League of Amerika også of Europe, Asia og alle de andre kontinenter, fordi INGEN af dem ville tillade at Amerika havde et våben der mere eller mindre kunne tillade dem og overtage magten i hele verdenen gennem militær magt hvis de ville.

Samtlige lande ville enten ha eller være medlem af organdonationer der havde deres egne helte eller våben der kunne smadre superman, the flash, cyborg, batman og alle de andre.

MSD ville være på dagsordenen hvis USA prøvede på noget ville de blive udslettet øjeblikkelig og omvendt.
Gravatar

#3 Mejse 8 måneder siden

#1 kan sagtens følge hvad du siger, og er glad for der er forskelle på universerne, men der er jo nok noget om det han siger, er enig i DC heltene mere er nogen man ser op til end relaterer til, men tror bare ikke det passer særlig godt til den nuværende mentalitet, der vil folk have helte de kan relaterer til, ikke se op til, så at det er en af de mange grunde til at DC fejler er nok rigtigt, ville ikke have det ændret, men der er jo nok noget om at det ikke er en god forretning.

tror ikke helt du kan tilføje den slags logik selv til et virkeligheds tro DC univers, ville jo stadig kræve at regeringerne, havde den mindste chance i helvede for faktisk at kontrollerer dem :)
Gravatar

#4 kblood 8 måneder siden

Så vidt jeg ved har det jo været forskellen på Marvel og DC siden begyndelsen. At det stadigt er sådan det er betyder da bare at de ikke har ændret radikalt på deres karakterer.

Marvel er så nok generelt mest populær pga. at heltene er mere menneskelige. Jeg ved ikke om jeg vil sige at de er specielt nemme at relatere til, men det giver dem mere dybde som karakterer syntes jeg. Superhelte er det vidst ikke meningen at man skal kunne relatere specielt meget til.

Skriv ny kommentar: