“Avengers 3” og “Avengers 4” er løst baseret på “Infinity Gauntlet”-tegneserien – meget løst. Der vil ske ændringer til “Avengers 4”.

Hvis du har læst “Infinity Gauntlet”-tegneserien i seks bind fra 1991, så vil du genkende flere dele af handlingen fra “Avengers: Infinity War”.

Og hvis du hverken har læst tegneserien eller set “Avengers 3”, så bør du naturligvis stoppe med at læse videre lige nu!

I det første bind udsletter Thanos nemlig 50 procent af Jordens befolkning – præcis som i “Infinity War”, skriver The Hollywood Reporter.

Derfra spiller særligt Nebula en afgørende rolle – hun lykkes faktisk med at få fravristet Infinity Gauntlet-handsken fra Thanos.

Den del kan sagtens forekomme i “Avengers 4”, der muligvis endda vil tilegne titlen til Nebula.

Men resten af slutningen bliver afgørende ny i Russo-brødrenes “Avengers”-fortsættelse.

For i tegneserien spiller Adam Warlock og Silver Surfer en central rolle, der ender med at få tilbagerullet Thanos’ mange dødsfald.

Warlock bliver nemlig sandsynligvis først introduceret til MCU i “Guardians of the Galaxy Vol. 3” med premiere i 2020.

Endnu mere usandsynligt får vi Silver Surfer på besøg i “Avengers 4”, da Fox-Marvel aktuelt ejer disse rettigheder, som skal bruges til en solofilm.

“Avengers 4” får premiere d. 2. maj.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 HighFlyer15 5 år siden

Det er allerede afsløret at siden Ant-man kan blive så lille at han kan gå mellem dimensioner at tidsrejse og dimensions rejse bliver en mulighed for Ant-man at hjælpe.
Er ret sikker på at vi intet får med fra tegneserien i del 2. I den prøver Thanos også på at imponerer Lady Death og det er netop derfor han udsletter halvdelen af universet. For at imponere hende. I Infinity Wars har Thanos en bedre grund til at ville udslette halvdelen hvilket jeg personligt synes er meget bedre end at imponere en kvinde :)
Gravatar

#2 Boyer 5 år siden

Mon ikke at Marvels store kvindelige superhelt, hvis film er ved at blive indspillet, får lidt at sige.

Spændende bliver det i hvert fald.

Gravatar

#3 Geekalot 5 år siden

Syntes det er en skam de ikke følger tegneserierne fuldt ud. Ikke det har gjort mig noget ved Marvel. Men det har storset ødelagt DC at de ikke har fuldt dem fuldt ud.

Skriv ny kommentar: