Christopher Markus afviser yngre Tony Stark i det nuværende MCU.

Der har været masser nye udgaver af Bruce Wayne og Peter Parker igennem tiden.

Men det er noget andet med Tony Stark og Marvel Cinematic Universe.

Der er tale om ét sammenhængende univers, hvilket betyder, at Tony Stark efter “Avengers: Endgame” ikke vender retur til fremtidens MCU:

”Det er ikke et sted, hvor du kan genskabe en, og pludselig er Iron Man 15 år, imens alle andres alder er uforandret. Karaktererne skal kunne forsvinde, og universet skal stadig kunne stå. Så hvis du fjerner folk, så skal det virkelig ske,” siger MCU-forfatter Christopher Markus til Empire.

Senest har en gruppe Marvel-fans krævet, at Tony Stark skal genopstå – læs om det her.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Gottschalck 3 måneder siden

ADVARSEL: SPOILER FOR 'ENDGAME' I NEDENSTÅENDE!

Nøj, hvor ville jeg også blive skuffet, hvis det ville være tilfældet. Bifalder den holdning, som Christoffer Markus (og forhåbentlig resten af Marvel-afdelingen) udviser med denne argumentation. Jeg havde allerede en smule skepsis med hele snakken om tidsrejser med en frygt for at alle bare kunne vende tilbage fra de døde. Men dejligt hvordan det resulterede i filmen, og ikke mindst med denne udtalelse. Men måske vi ser Tony Stark i en anden, alternativ tidslinje?
Personligt ville jeg ville dybt skuffet, men det er trods alt bedre end at kunne genoplive eller indskrive andre, allerede kendte personaer (som ovenstående artikel henviser til).
Gravatar

#2 HighFlyer15 3 måneder siden

Ja tak!

Skriv ny kommentar: