Instruktøren Baz Luhrmann står bag den kommende originale serie fra Netflix “The Get Down”. Serien får premiere eksklusivt på Netflix i 2016.

Se også: Første trailer til Netflix og Marvels kommende “Daredevil”.

“The Get Down” er fortællingen om, hvordan New York City i slutningen af 1970’erne, dengang på randen af konkurs og præget af vold og hærværk, gav liv til hip-hop, punk og disco.

Og Baz Luhrman, der senest gav nyt liv til F. Scott Fitzgeralds romanklassiker ”Den store Gatsby”, glæder sig til at prøve kræfter med tv-formatet:

”I denne guldalder for tv lægger Netflix-kulturen ingen bånd på kreativiteten. Derfor var det naturligt, at Netflix blev hjem for Get Down – et projekt som jeg har tænkt og arbejdet på i nu mere end 10 år. I årenes løb har jeg været besat af idéen om, hvordan en by på sit lavpunkt, fortabt og halvt ødelagt kunne give liv til en sådan kreativt og originalitet inden for musik, kunst og kultur,” siger Baz Luhrmann.

“The Get Down” kommer til at strække sig over 13 afsnit af en times varighed. Du kan se en teaser til tv-serien i videoen herunder.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: