Det er nu bekræftet. Disneys remake af “Lady og Vagabonden” kommer ikke i biografen.

Live-action-udgaven af “Lady og Vagabonden kommer ikke i biografen, men får i stedet premiere direkte på Disneys kommende streaming-tjeneste, skriver Variety.

Sådan har rygtet også tidligere lydt, men nu er det endeligt bekræftet sammen med en række nye detaljer om tjenesten.

Streaming-tjenesten vil få premiere i slutningen af 2019, hvor man fra start af blandt andet vil kunne se biograf-film som live-action-udgaven af “Dumbo”, “Captain Marvel” og “Avengers 4”.

I forhold til prisen på tjenesten fortæller Disney-chefen Bob Iger, at prisen vil afspejle den relativt lave kvantitet af indhold, som der vil være fra start af, sammenlignet med konkurrenter – Netflix eksempelvis – hvilket formentlig betyder, at Disneys tjeneste vil være billigere end tjenester som Netflix og HBO.

Streaming-tjenesten vil dog ikke have nogle “Star Wars”-film fra før 2019 på grund af rettigheds-problemer – læs mere her.


Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Justin 9 måneder siden

Måske Disney har indset af fremtiden er streaming
Gravatar

#2 Mejse 9 måneder siden

#1 det er som om du slet ikke lytter på alle de argumenter der modarbejder din teori, og bare siger det samme igen i næste tråd :D
Gravatar

#3 Geekalot 9 måneder siden

God stil af Disney :)
Gravatar

#4 Johnny42 9 måneder siden

Er filmen allerede udnævnt til at være en klassiker før den er udkommet?

Jeg synes der har manglet en del nytænkning og originalitet i nogle af deres live-action adaptations. Jeg så lige Beaury and The Brast på Netflix, og den er fuldstændig underlegen i forhold til tegnefilmen, som jeg vil betegne som en af de bedste film der er lavet, mens live-versionen var en middelmådig forestilling.

Så hvis det er den form for kvalitet de lukker ud, så har jeg det fint med det hvis de fremtidige live-action versioner kommer på deres streaming service uden om biografen.
Gravatar

#5 Morten Vejlgaard Just 9 måneder siden

#4 Klassiker-begrebet i Disney-sammenhæng har sin egen betydning: https://da.m.wikipedia.org/wiki/Disneys_klassikere
Gravatar

#6 kblood 9 måneder siden

Mejse (2) skrev:
#1 det er som om du slet ikke lytter på alle de argumenter der modarbejder din teori, og bare siger det samme igen i næste tråd :D

Altså det er da i hvert fald ikke på vej ud, mere og mere går direkte til Streaming. Det vil der højest sandsynligt kun komme mere af i fremtiden.

Jeg tænker at med tiden ville det nok betyde at nogle biografer vil begynde at overveje at fjerne deres krav om at film der vises i biografen altid skal vente noget tid før de må streames osv. Enten det, eller så vil der komme biografer som simpelthen laver deres egne koncepter med deres egne regler og måske ikke primært går efter biograf præmiere.
Gravatar

#7 Mejse 9 måneder siden

#6 ja fordi streaming har overtaget pladsen for, direkte på video, det er jo altså ikke overraskende, når der begynder at komme sikre kasse succeser direkte til streaming kan vi snakke om det, lige nu er det jo bare blevet en skraldespand hvor man kan sikre en smule af budgettet :)

hvorfor skulle biograferne overveje det ? det er jo stadig der langt største delen af pengene bliver tjent.
Gravatar

#8 Mejse 9 måneder siden

#6 ingen har forresten sagt streaming var på vej ud, men de konkurrer altså slet ikke med biograferne lige pt, de konkurrer med dagligdags underholdning som tv og læsning og broderi, og nej streaming er ikke på vej ud der går nok en 10-15 år før noget nyt dukker op, men at vurdere som du gør ud fra 3 "store" film, som netflix købte og fik præmiere på, virker altså lidt mærkeligt :)

ja flere og flere film vil naturligvis gå direkte til streaming, men som altid vil det være de film som ikke var kommet i biograferne alligevel, og så selvfølgelig de film som streaming selskaberne selv producere (nogen af dem i hvert fald)

har virkelig svært ved at forstå hvorfor biograferne, skulle fjerne deres krav om at film har en vente periode ???? så for at forbedre deres forretning hvor de bliver tilbudt tusindvis af film om året, skal de fjerne det der gør flest muligt bruger deres tilbud ? hvordan giver det nogen som helst mening ?

bygger vist mere på håb end hvad der faktisk er realistisk som tingene er lige nu og i den nærmere fremtid.
Gravatar

#9 Justin 9 måneder siden

Gad vide om Disney har indset hvor mange penge de kan spare på streaming
Hvis en film koster 100 millione af lave, er det åbentbart en regel om man skal bruge 200 millioner på reklame
hvis man smider filmen direkte på ens egen streaming, behøver man ikke bruge de 200 millioner

så det eneste "problem" der er tilbage er alle dem der syntes af en streaming film er ikke så fin som biografen film, men de er heldigvis ved af forsvinde, bare se på oscar uddelingen, der har lavet en kategori til bedste populær film,

Gravatar

#10 Mejse 9 måneder siden

#9 det er der ingen regel om, men på store film bliver der gerne brugt det samme som budgettet, men der skal jo betales skat og filmen får ikke 100% af biograf indtjeningen, derfor budgettet skal tjenes ind 3 gange.

men ja der kunne da spares penge, men der ville også blive tjent væsentlig mindre penge så hvad er fordelen ?

Skriv ny kommentar: