Instruktøren Ridley Scott er for tiden i færd med efterbehandlingen af sin kommende sci-fi-film “Prometheus”. Dette har dog ikke stoppet ham i allerede at finde sit næste projekt med krimi-thrilleren “The Counselor”, hvor han genforenes med skuespilleren Michael Fassbender, som har en rolle i “Prometheus”.

Se også: International trailer til Ridley Scotts “Prometheus”.

Filmens manuskript er det første fra Cormac McCarthy, der er forfatteren bag bøger som “No Country For Old Men” og “The Road”. Historien foregår ligesom førstenævnte tæt på grænsen til Mexico i det sydvestlige USA.

Fassbender vil spille hovedrollen som en respekteret advokat, der leder efter en måde at tjene hurtige penge på. Han vælger derfor at stikke snuden i de mexikanske kartellers narkotikahandel – en beslutning, han senere kommer til at fortryde.

Manuskriptet er blevet kaldt “No Country For Old Men” på steroider, og det skulle efter sigende være endnu mere dystert og deprimerende end McCarthys tidligere værker, der med “The Road” ellers omhandlede en post-apokalyptisk verden bestående mest af alt af kannibaler.

Scott sigter efter at starte optagelserne til filmen allerede i begyndelsen af maj måned, hvilket betyder, at rollebesætningen vil blive samlet relativt hurtigt. Scott leder for tiden efter en skurk, og han skulle tilsyneladende overveje bl.a. Bradley Cooper, Jeremy Renner og Brad Pitt til rollen. Pitt har Scott tidligere arbejdet med helt tilbage i 1991 på “Thelma & Louise”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 the_paki_don 9 år siden

Uuuuhhh... Håber, at Danny Trejo er med! :)
Gravatar

#2 Leo DiCaprio 9 år siden

Han skulle hellere tage fat i gode gamle Joaquín Phoenix nu hvor han så småt er vendt tilbage. Jeg kunne sgu lige se kemien for mig.
Gravatar

#3 tiany 9 år siden

Manuskriptet er blevet kaldt "No Country For Old Men" på steroider, og det skulle efter sigende være endnu mere dystert og deprimerende end McCarthys tidligere værker, der med "The Road" ellers omhandlede en post-apokalyptisk verden bestående mest af alt af kannibaler.

Hold da op det må godt nok blive trist, for The Road er da en af de mest deprimerende bøger jeg har læst.
Valar morghulis
Gravatar

#4 MMB 9 år siden

Kan i øvrigt fortælle, at Daniel Day-Lewis har sagt nej til en rolle i filmen, da han eftersigende ikke ønsker at arbejde mere i år. Kan dog ikke give jer en kilde på det. :)

Skriv ny kommentar: