Ridley Scotts næste film bliver et historisk drama med Matt Damon og Ben Affleck.

Ben Affleck og Matt Damon har sammen med den Oscar-nominerede forfatter Nicole Holofcener (“Can You Ever Forgive Me?”) skrevet manuskriptet til “The Last Duel”.

Nu bliver manuskriptet til virkelighed med “Gladiator”-instruktør Ridley Scott bag kameraet og altså Affleck og Damon foran, skriver Variety.

“The Last Duel” udspiller sig i Frankrig i det 14. århundrede, hvor en mand drager i krig. Da han vender hjem, opdager han, at en ven har voldtaget hans kone.

Da ingen tror på konen, anmoder han kongen om ret til at afgøre tvisten i duel.

Denne duel bliver den sidste lovlige duel nogensinde i Frankrig.

Således bliver Matt Damon genforenet med Ridley Scott efter deres samarbejde på “The Martian“.

“The Last Duel” er en Fox-produktion, men det vides endnu ikke, om projektet bliver solgt videre af de nye ejere fra Disney.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Mejse 3 år siden

De to sammen er altid godt :)
Gravatar

#2 Johnny42 3 år siden

Kunne være interessant. Jeg har dog mine tvivl mht. Ridley Scott, der ikke har leveret noget interessant længe. Men jeg håber da på det bedste.
Gravatar

#3 Mnjustesen 3 år siden

Johnny42 (2) skrev:
Kunne være interessant. Jeg har dog mine tvivl mht. Ridley Scott, der ikke har leveret noget interessant længe. Men jeg håber da på det bedste.

Så du synes ikke at The Martian var interessant?
Gravatar

#4 Johnny42 3 år siden

#3 Jo The Martian, men ikke de film der er kommet efter. Og da han lavede The Martian havde der også været en længere tørkeperiode. Men jeg håber da. Denne film vil bero mindre på effekter og mere på karakterer, så det kan være en mulighed for Scott at komme tilbage. Selve præmissen lyder interessant.
Gravatar

#5 Nagash 3 år siden

#4 - Nu har han trods alt kun lavet 2 film siden The Martian. Alien: Covenant var rigtig nok ikke særlig god. All The Money In The World har jeg ikke set, så den kan jeg ikke udtale mig om. Men selv hvis den ikke er god, så er det trods alt stadig to film. Så hvor slemt er det lige? :)

Skriv ny kommentar: