Arbejdet på “Iron Man 3” fortsætter trofast, mens vi går og venter på, at den jernklædte helt først og fremmest vender tilbage i “The Avengers”, der har premiere 26. april.

Se også: Nyeste “The Avengers”-trailer viser gigantiske rummonstre.

Seneste nyt er, at den Oscarvindende skuespiller Ben Kingsley skulle være så godt som fastlåst som filmens skurk, der imod al forventning ikke kommer til at være Iron Mans ærkefjende The Mandarin.

Filmen vil være løst baseret på Warren Ellis’ “Extremis”-historieforløb fra tegneserierne, som omhandlede indarbejdelsen af nanoteknologi hos Stark Industries. Kingsley skal derfor angiveligt spille en karakter, der beskæftiger sig med spredningen af en virus igennem nano-robotter.

Foruden at Robert Downey Jr. vender tilbage i hovedrollen, er det også bekræftet, at Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Scarlett Johansson og Paul Bettany som stemmen Jarvis alle dukker op i “Iron Man 3”, hvor det desuden forventes, at Jon Favreau ligeledes vender tilbage som Happy Hogan på trods af, at han ikke længere instruerer filmen.

Filmen skrives af Drew Pearce og “Dødbringende våben”-manuskriptforfatter Shane Black, der også står bag kameraet.

“Iron Man 3” udkommer efter planen 3. maj næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#21 Mister Marvel 10 år siden

enig med overstående.
Fordi de laver det som regel som kapitler , på den måde at der jo faktisk hver gang (I hver film) er sket ændringer med TS/IM, med ikke rykket ved den originale, fordi det ville jo være strid med marvel-studios/marvels håndtering af IM/TS i de andre film(Hulk, IM,IM2, (dog ikke thor og cap.amrica) og avebgers.

Fordi ihver film har han haft forskellige rustninger på.
Og hvis dette blir tilfældet, jamen det betyder ikke noget, nææ nej, blot tænk på hvor mange forskellige rustninger Ironman har haft igennem tiderne, puhaaaaaa, det er jo ikke blot EN, Men fler(flere) 100 ...........

Men så længe de ikke dræber ham, for derefter at lade ham blir barn igen,(via en alternativ tidslinie.) for derefter at dø og så blive genfødt i filmene så går det godt.
Og hvis i undrer jer hvad jeg mener så tjeck wikipidia´s oplysninger og historie om Iron-man igennem tiderne.

Selv for een som er gammel tegneserie-fan/læser (dog ikke længere) som mig , kan det være overvældende hvad de har udsat ham for.
„Be who you want to be, not what others wants to see.``

Skriv ny kommentar: