Ben Kingsleys ikke-så-succesfulde skuespiller Trevor Slattery har ikke sunget sin svanesang endnu.

Der var sandsynligvis ikke mange, der havde forestillet sig, at Slattery stadigvæk havde en rolle at spille i MCU efter karakterens fansplittende præstation som the Mandarin i “Iron Man 3”. Dog kan Variety nu rapportere, at Kingsley vender tilbage til rollen som den fejlslagne skuespiller i Destin Daniel Crettons kommende Disney+/MCU-serie “Wonder Man”.

Hvad Slattery betyder for den kommende serie, ved vi ikke med sikkerhed, men Cretton er tydeligvis en beundrer. Det var nemlig ham, der sidst genoplivede skuespillerens karriere, da han inkluderede karakteren i en ikke ubetydelig rolle i “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”.

Læs også: “‘Avengers: The Kang Dynasty’ skal instrueres af ‘Shang-Chi’ instruktør Destin Daniel Cretton”

“Wonder Man” fokuserer på karakteren Simon Williams, der i tegneserierne gjorde sig som Hollywood-stuntmand og -skuespiller, og som begyndte som en superskurk med ioniske evner. Efter flere kampe med the Avengers blev han dog senere en del af holdet.

Om han begynder som skurk eller helt i den kommende serie, må vi vente at se. Dog tyder inkluderingen af skuespilleren Slattery på, at der er hold i rapporterne om, at serien bliver en satire af Hollywood. Der er dog stadigvæk ikke nogle officielle detaljer om plottet. Ligeledes har man heller ikke fundet, hvem der skal spille titelkarakteren.

“Wonder Man” har endnu ikke nogen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: