Marvel-filmen “Iron Man 3” er kategoriseret som julefilm på Disney+.

Hvis man søger på ’Christmas' hos Disney Plus, så dukker der en række julefilm op som “The Muppet Christmas Carol” og “The Nightmare Before Christmas”. Klassiske julefilm.

Men nederst i søgningen finder man også en film, der ikke normalt nævnes som en julefilm: MCU-filmen “Iron Man 3“.

Men det gør den altså på Disney Plus. Hvorfor nu det? Måske fordi det er en julefilm.

Tony Stark arbejder i sit laboratorium til tonerne af “Jingle Bell Rock”, og der står et juletræ i huset. Og det stopper ikke her.

Instruktør Shane Black har tilføjet flere juledetaljer løbende igennem “Iron Man 3”, som måske derfor rent faktisk er julefilmen i Marvel Cinematic Universe.

Læs også ‘Brugerne strømmer til Disney Plus: Aktien stiger – men falder hos Netflix‘.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Geekalot 2 år siden

Jøsses....
Gravatar

#2 Johnny42 2 år siden

Die Hard er en julefilm, hvor omdrejningspunktet er at tilbringe tiden med og redde sine kære fra en psykopat i den søde juletid. De ting der nævnes her fra Ironman 3 kan jeg slet ikke huske og hvis jeg skal se action eller komedie i julen, så bliver det enten Die Hard eller Gremlins.
Gravatar

#3 Geekalot 2 år siden

Die Hard har så heller aldrig været en julefilm....
Folkesjæl snart til at tænke lidt over hvad jul og action film er.. 2 forskellige ting.
Gravatar

#4 SublimeKen 2 år siden

Så engang Gremlins med hele familien juleaften. Kan sagtens se argumentet for at Iron Man 3 er en julefilm. For mig er julefilm, de film som gør at jeg kommer i julestemning. Det har både været tilfældet for Die Hard, Gremlins, Batman Returns og næsten samtlige af Shane Blacks skrevne og instruerede film (som næsten alle foregår i julen) Hvad der udgør en julefilm er vel op til en selv i sidste ende.

Skriv ny kommentar: