Når den nye filmudgave om DC Comics’ berømte superkvinde “Wonder Woman” engang vil stå klar til at gå i produktion, ser sangerinden Beyonce Knowles gerne, at hun får lov til at påtage sig den berømte rolle – som den første sorte udgave af den stærke amazonekriger.

Den 27-årige sanger, der allerede har et par filmroller bag sig, har været til møde med cheferne hos DC Comics og Warner Brothers, som har rettighederne til den populære superheltinde.

”En sort Wonder Woman ville være en stor ting,” udtaler Beyonce. ”Det er jo også ved at være tid til det, ikke? Det ville være fantastisk.”

Hendes interesse i figuren blev vakt, da hun så det originale museumsudstillede kostume, der blev båret af Lynda Carter i hit-tv-serien fra 1970’erne.

”Jeg tænkte ved mig selv: Okay, jeg bliver nødt til at blive en superhelt,” fortsætter hun. ”Wonder Woman ville være et vovet valg. Der er et actionelement, jeg ville nyde.”

Der er endnu ikke fundet en instruktør eller en startdato på filmudgaven af “Wonder Woman”. Senest har Joss Whedon været tilknyttet filmen som både instruktør og manuskriptforfatter, men han droppede fra, da filmselskabet angiveligt ikke brød sig om hans vision for den ikoniske figur.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#11 the spirit 14 år siden

#10 jeps lige mine ord og så en film film med Tom cruise som ray charles og Jack black som Barry White
:-)
Homer Simpson: "To alcohol! The cause of- and solution to- all of life's problems"
Gravatar

#12 Dragon_Claw 14 år siden

Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#13 keitel 14 år siden

Eller Paul Bettany som Malcolm X :)
Gravatar

#14 Kiksmann 14 år siden

Hey Michael Jackson han startede jo som sort sanger, nu er han hvid måske bliver han sort igen.

Øhh er det racistisk at skrive sort i stedet for mørk?

Dog er det til dags dato det mest stupide fra Hollywood. Men Batman og Superman skal vel også til at være sorte :P
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#15 Dragon_Claw 14 år siden

Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#16 Andcasso 14 år siden

Er der en, der venligst vil slå hende med en sammenrullet avis og "No, No, no"?

For det første så skal vi ikke til at lave om på figurernes etnicitet. Det kan man bare ikke. Wonder Woman er hvid. End of story. Man ville heller aldrig lave en sort Batman vel?

For det andet så skal musikere ALDRIG spille skuespil. Det stinker!
Gravatar

#17 moulder666 14 år siden

Jack black som Barry White....nu er jeg forvirret...hvem er hvilken farve til at starte med? :P

Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#18 raylewis 14 år siden

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...................DET ER DA BARE DEN RINGESTE IDE LÆNGE.HADER STJERNER DER KAN FÅ ENHVER ROLLE DE PEGER PÅ.HAR LÆNGE ØNSKET AT DER KOM EN 2ER AF HVIDE MÆND KAN IKKE DUNKE.DET SKULLE VÆRE MED BASKETBALLSPILLEREN JAMES WHITE(DER ER SORT) OG SÅ EN TRIMMET JACK BLACK(DER JO ER HVID)SOM HUSTLEREN,DER SNYDER HAM.HVORFOR GÅR 80 PROCENT AF ALLE ROLLER I HOLLYWOOD TIL DE SAMME 10 KENDTE SKUESPILLERE OG 10 KENDTE SKUESPILLERINDER???
Gravatar

#19 9No 14 år siden

Har ikke noget problem med at se en sort Wonder Woman overhovedet, hvis gjort rigtigt.. Og derfor tror jeg at Beyonce ville ødelægge det.. Vil gerne se en rigtig god skuespillerinde i den rolle og ikke en sangerinde der for et par år siden besluttede sig for at afprøve skuespil med et par bi-roller..

Få nu Joss Whedon tilbage og lad ham give os sit vision.. :)
Gravatar

#20 filmz-Kadann 14 år siden

#19 -

Wonder Woman skal jo forestille at være amazone og hele hendes baggrundshistorie er jo baseret på legenderne om amazonerne, så at pludselig gøre hende til afrikaner, i stedet for en der kommer fra middelhavsområdet, gør jo at hele hendes baggrundshistorie skal laves om.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: