Når den nye filmudgave om DC Comics’ berømte superkvinde “Wonder Woman” engang vil stå klar til at gå i produktion, ser sangerinden Beyonce Knowles gerne, at hun får lov til at påtage sig den berømte rolle – som den første sorte udgave af den stærke amazonekriger.

Den 27-årige sanger, der allerede har et par filmroller bag sig, har været til møde med cheferne hos DC Comics og Warner Brothers, som har rettighederne til den populære superheltinde.

”En sort Wonder Woman ville være en stor ting,” udtaler Beyonce. ”Det er jo også ved at være tid til det, ikke? Det ville være fantastisk.”

Hendes interesse i figuren blev vakt, da hun så det originale museumsudstillede kostume, der blev båret af Lynda Carter i hit-tv-serien fra 1970’erne.

”Jeg tænkte ved mig selv: Okay, jeg bliver nødt til at blive en superhelt,” fortsætter hun. ”Wonder Woman ville være et vovet valg. Der er et actionelement, jeg ville nyde.”

Der er endnu ikke fundet en instruktør eller en startdato på filmudgaven af “Wonder Woman”. Senest har Joss Whedon været tilknyttet filmen som både instruktør og manuskriptforfatter, men han droppede fra, da filmselskabet angiveligt ikke brød sig om hans vision for den ikoniske figur.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#21 Bohemian 14 år siden

Latterlig ide, frk beyønse hold dig til dit tamme musik istedet, og lad vær med at pine os med dine dumme ideer.
Free in serenity.
Gravatar

#22 filmz-gofferoffer 14 år siden

#20

Indeed.

Bare fordi verden er blevet mere tolerant, betyder det da ikke, at vi skal være farveblinde.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.

Skriv ny kommentar: