De første billeder af Matt Damon og Julia Stiles under optagelserne til “The Bourne Ultimatum” er gået online hos Real Movie News.

Damon gentager her sin rolle som lejemorderen med hukommelsestab, Jason Bourne, i den tredje film i actionserien baseret over Robert Ludlums bøger

Paul Greengrass, der stod for “Bourne duellen”, er tilbage bag kameraet på produktionen. “The Bourne Ultimatum” får premiere i sensommeren 2007.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 The Insider 17 år siden

Dejligt at se, at de er i fuld gang - og så endda på ens fødselsdag, det er jo dagens bedste gave! IMDb gjorde mig virkelig nervøs med deres nyhed om at "optagelserne er udskudt til januar 2007". Tror faktisk stadigvæk det står på filmens forside...
War. War never changes.
Gravatar

#2 Bobby Singer 17 år siden

3. august har jeg også fødselsdag, så det kunne ikke være bedre. :)
Idjit
Gravatar

#3 gladiator 17 år siden

glæder mig!!

men må ærligt indrømme Julia stiles siger mig intet! Syns ikke hun har gjort noget specielt i disse film... MEGET TAMT hvis Bourne og hende ender sammen.... Selvom det har ligget i kortene.. Savner stadig Potente (eller havd hun hed)Hun var sku dejlig at følge :P

Læste at bog 3 var noget med han sku afslutte noget med Sjakalen.. men han har aldrig været med i filmene osv.. Lød ellers fedt..
Gravatar

#4 filmz-paard 17 år siden

Great mon ikke de så også laver en underhistorie med at "Jason" og "Nicky" var hemmelige kærester før "Jason" fik sit hukommelsestab.

Ville være helt fantastisk at se flashbacks hvor "Jason" og "Nicky" går hånd i hånd gennem Paris' gader mens de snakker om at stikke af sammen.
Gravatar

#5 Munchkim 17 år siden

Håber nu på at kampscenerne er mere i stil med dem fra den første film, fordi jeg fik nu godt nok hovedpine af de scener fra opfølgeren da jeg så den i biffen.
Gravatar

#6 jessup 17 år siden

Glad for Greengrass - 2éren er bedre end den første.
This is just until June
Gravatar

#7 elwood 17 år siden

2'eren er fed, men min ynglings scene er nu stadig Park scenen fra 1'eren.

J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: