The Last Of Us Sæson 2 vil ikke debutere før 2025, men HBO teaser allerede, hvad der kommer.

Første kig på billeder fra den anden sæson blev frigivet under Warner Bros. Discovery’s Upfront-præsentation onsdag, med Pedro Pascal som Joel og Bella Ramsey som Ellie.

Billederne afslører ikke meget i forhold til plottet, selvom det er forventet, da produktionen kun lige er begyndt på Sæson 2. Indtil videre er detaljerne sparsomme.

Fotoet af Pascal viser Joel stående udenfor om natten og taler med nogen, der har ryggen til kameraet. På det næste foto ser det ud til at være dagtid, selvom Ellie sniger sig ind i en bygning med sit våben klar i tilfælde af problemer.

Baseret på Naughty Dogs videospil finder ‘The Last of Us’ sted 20 år efter, at den moderne civilisation er blevet ødelagt. Joel, spillet af Pascal, en hærdet overlever, bliver hyret til at smugle Ellie (Ramsey), en 14-årig pige, ud af en undertrykkende karantænezone. Hvad der starter som et lille job, bliver hurtigt en brutal og hjerteskærende rejse, hvor de begge må krydse USA og afhænge af hinanden for at overleve.

Skaberen af spillet og serien Neil Druckmann har selv udtalt at sæson 2 vil være baseret på spillet ‘The Last of Us: Part Two’. Spillet blev mødt med blandet kritik fra fans men meget ros fra kritikkere.

‘The Last of Us: Part Two’ forgår en håndfuld år efter det første spil sluttede og alt ånder fred og idyl. Indtil Ellie mister en nær ven tæt på sig og må drage ud for at hævne vedkommende. Folk der har spillet ‘The Last of Us: Part Two’ til sikket genkende situationerne på billederne.

‘The Last of Us’ er skrevet og executive produceret af Craig Mazin og Naughty Dogs Neil Druckmann.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: