Hos Empire er det nu muligt at se billeder fra filmene “Perfect Stranger” og “We Own the Night”.

I “Perfect Stranger” spiller Bruce Willis overfor Halle Berry i en psykologisk thriller, der instrueres af James Foley. Filmen centrerer om internettets verden og handler om en kvinde (Berry), som går undercover både på nettet og offline for selv at efterforske mordet på en af sine venner. Willis spiller en af de hovedmistænkte.

I “We Own the Night” spiller Mark Wahlberg bror til Joaquin Phoenix’ rolle, hvor resten af rollelisten bl.a. består af Christopher Walken, Robert Duvall og Eva Mendes. Dramaet udspiller sig midt i en blodig kamp i 1980’erne mellem politiet og den russiske mafia, der går efter enkelte politibetjente og deres familier. Dette fik New Yorks politi til at hænge “We Own the Night” bannere på alle politigårde, og forøge indsatsen mod mafiaen. Wahlberg og Phoenix skal spille brødre i en politifamilie, hvor Phoenix er det sorte får, der er endt med at bestyre en natklub, kontrolleret af den russiske mafia.

Billederne fra “Perfect Stranger” viser Bruce Willis i Halle Berrys varetægt, mens man på billederne fra “We Own the Night” ser Eva Mendes, der spiller Phoenix’ karakters kæreste.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 zamm- 17 år siden

"We Own the Night" lyder faktisk ret spændende! :) Og den er med ret så store skuespillere :D

Men der var godt nok ikke mange billeder! Kun af Eva Mendes og Halle Berry
Yo, homie. Is that my briefcase?

Skriv ny kommentar: