Tre nye billeder fra Matthew Vaughns kommende film “Kick-Ass”, hvor man bl.a. kan se Aaron Johnson og Nicolas Cage, kan ses i galleriet.

“Kick-Ass” er baseret på en meget voldelig tegneserie af Mark Millar (“Wanted”) og omhandler den unge high school-nørd Dave Lizewski, der forsøger sig som superhelt, selvom han ingen særlige kræfter eller atletiske evner har.

Nicolas Cage har i filmen rollen som en tidligere politimand, der vil bekæmpe en narkobaron, og som har trænet sin teenage-datter (Chloe Moretz) i at bekæmpe kriminelle med et ninjasværd. Desuden medvirker Christopher Mintz-Plasse (“Superbad”) som en gangstersøn, der forsøger at afsløre Kick-Ass’ identitet.

Vaughn har i samarbejde med Jane Goldman tilpasset manuskriptet til filmen, der forventes at få premiere senere på året.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 filmz-rasmusg 13 år siden

Syntes nu Nicolas Cage bare skulle holde sig helt væk!!! hader den mand og alt hans værk og væsen!"!!!! Men men men.... Glæder mig ellers til denne film, hvis den da bare er tro mod tegneserien. Og så undrer det mig at tegneserien omtales som "meget voldelig" da der er flere andre tegneserier som er mindst ligeså voldelige og i omtalen af filmatiseringer heraf ikke bliver kommenteret som sådan.
Gravatar

#2 Samain 13 år siden

Syntes nu stadig det er vildt at de allerede er igang med en filmatisering, når man tænker på at tegneserien ikke engang er skrevet færdig endnu...
Gravatar

#3 chandler75 13 år siden

# 2 Tegneserien er da udkommet siden april 2008...

http://en.wikipedia.org/wiki/Kick-Ass

[edit] Eller du mener måske, at den endnu ikke har fået en slutning? Er det ikke en on-going serie?
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#4 Samain 13 år siden

#3 Det var ikke meningen at den skulle have været en ongoing serie, men det kan da godt tænkes den er blevet det. tænkte også mere på at nr. 3 kom i august, og nr. 4 først lige er komemt her i december/jannuar. Så det jeg mente var at den ikke havde fået en slutning.

Skriv ny kommentar: