Lionsgate har udsendt en række billeder fra deres kommende thrillergyser “The Descent: Part 2”, opfølgeren til Neil Marshalls roste klaustrofobihit “The Descent – Nedstigning til helvede”.

Der skal dog advares mod spoilere til de, der ikke er bekendte med drejningen i den første film om en huleudforskningstur, der udvikler sig til et mareridt. Billederne kan ses i galleriet.

Shauna MacDonald er tilbage i rollen som Sarah, som i begyndelsen af “The Descent: Part 2” dukker fortvivlet og blodindsmurt op i bjergområdet, hvorefter en mistænksom sherif tvinger hende sammen med et redningshold tilbage i det dystre hulesystem for at lokalisere resten af hendes forsvundne gruppe af veninder, der aldrig nåede at se dagens lys igen. Da holdet bliver indespærret af et stenskred, må de i mørket til deres gru sande, hvorfor pigerne forsvandt – og Sarah må konfrontere sin dybeste frygt.

Jon Harris er instruktør på filmen, der er skrevet af James Watkins og produceres af Neil Marshall sammen med Christian Colson.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Bardoboy 14 år siden

Jeg synes den første var rigtig fed, så måske man skulle prøve den her også.
Gravatar

#2 fatcat 14 år siden

Etteren var super - men en af de ting som gjorde den så god var også slutningen - og med
en to'er ødelægger man lidt af historien fra den første. Slutscenen (som jeg husker den) hvor hun vågner op og sidder og skriger alene i mørket fodi hun erkender at der ikke er nogen mulighed for at blive reddet, er fantasisk, men at hun så overlever ødelægger det lidt. Men det kan jo være de finder en god løsning på det
"I'm not going to waste my time arguing with a man who's lining up to be a hot lunch."
Gravatar

#3 Graversen 14 år siden

#2 Hørt!

Jeg syntes os 1'eren var rigtig god og slutningen var prikket over i'et.
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#4 papish 14 år siden

#2 Enig,
men hun sidder nu ikke og skriger - tværtimod sidder hun fredfyldt og kigger på sin fakkel, som inde i hendes hoved er blevet til den datter, hun ved, hun nu skal forenes i døden med. Mens de søde hulefætre kredser ind om hende. Perfekt.
Gravatar

#5 fatcat 14 år siden

#4 okay - jeg skal vist lige have den set igen :)

"I'm not going to waste my time arguing with a man who's lining up to be a hot lunch."
Gravatar

#6 Chrisenry 14 år siden

#2 - jeg er helt enig. For så vidt har jeg ikke noget imod en to'er. Tværtimod synes jeg egentlig at det giver meget god mening og jeg kunne ihvertfald godt tænke mig at se den, men jeg synes umiddelbart at det er ærgeligt og unødvendigt at to'eren med dette oplæg sætter 1'eren, eller slutningen på denne, i et andet lys...Jeg mener man kunne lave en to'er på tusinde andre måder, men lad os nu se hvordan det spænder af...
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#7 filmz-Coney 14 år siden

# alle

Der er to slutninger til Etteren! Den ene hvor hun giver op/drømmer/whatever i hulen ... Og den der blev udgivet i amerika hvor filmen ganske enkelt stopper efter hun kommer ud af hulen... Og altså ikke blot forestiller sig det, men rent faktisk kommer ud... Desuden er det lidt 50/50 om huledrengene er ægte eller ej;)
Gravatar

#8 filmz-Braer 14 år siden

Jeg er vild med filmen, men mener det kun er i kraft af slutningen at den holder. Vi er i den grad blevet overdynget med blockbustergysere, som ikke har turde, eller haft talent, til at lave en ordenlig slutning.

#2
Jeg mener at filmens dybere lag rent faktisk fortæller os at hun slipper ud, ikke fra hulen men fra livet. Hun har jo ikke noget liv udenfor, kun savnet af dateren og den utro mand! Så hulen reder hende. hun får afslutning på historien om manden, og hun bliver genforenet med datteren.

En toer vil ikke kunne ødelægge etteren, men vil sikkert ikke være meget værd. Vi har jo set det hele før; mødet, angsten, osv. Frygter lidt at dybden i etteren erstattes af en større mængde blod og splat. Men jeg skal da helt klart se den aligevel.
Gravatar

#9 filmzkim 14 år siden

Så etteren, synes den var suveræn, men havde for travlt med at forskrække min sidekammerat, så har nok gået glip af lidt!! :b
Husker ærlig talt ikke nogen utro mand! Hun havde da heller ikke en datter med i hulen, havde hun??
Gravatar

#10 filmzkim 14 år siden

Men skal klart se 2'eren!
Rigtig fed gyser!

Skriv ny kommentar: