Billeder og klip fra “Flightplan”


Hos Latino Review kan man nu se en række nye billeder samt et smugkig på Touchstone Pictures’ kommende psykologiske thriller “Flightplan”, som er instrueret af Robert Schwentke.

Filmen handler om moderen Kyle Pratt (Jodie Foster), der ombord på et fly pludselig erfarer, at hendes 6-årige datter er forsvundet sporløst midt under flyrejsen. Kyle står nu over for at overbevise det mistroiske flypersonale og må samtidig erkende muligheden for at hun faktisk er ved at gå fra forstanden, da alle beviser peger mod at hendes datter aldrig har befundet sig ombord på flyet.

“Flightplan” får amerikansk premiere 23. september.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 filmz-Karlotus 15 år siden

Hun er da lidt fræk hende Jodie...vist også den eneste grund til at se den! Hun er jo en stor skuespiller...bare ærgeligt hun ikke bliver brugt til nogle lidt bedre og udfordrende roller mere!
Gravatar

#2 filmz-Bartman 15 år siden

Syns da nu ellers den rolle er lidt udfordrende... men glæder mig sku til den film!!
Gravatar

#3 vapor 15 år siden

Den ser ret lovende ud!
Gravatar

#4 filmz-Karlotus 15 år siden

Bartman

Hvorfor synes du den rolle er udfordrende?
Gravatar

#5 filmz-Bartman 15 år siden

Fordi at hun ska spille en kvinde hvis barn bliver kidnappede og alle på flyet og alle beviser peger imod at hun slet ik har haft noget barn med, og at hun til sidst er ved at blive så desperart at hun er ved at overveje om hun er ved at blive sindsyg...
Gravatar

#6 MikkelHJ 15 år siden

The Forgotten II - Never Say Fly!
Don't you dare take Miles. You can take the children, but you leave me my monkey.
Gravatar

#7 filmz-Karlotus 15 år siden

Bartman

Jeg tror desværre IKKE at den har særlig meget at byde på...men lad os nu se når den kommer i biffen eller hvis det ikke bare er en direct to DVD den kommer på!
Gravatar

#8 filmz-Bartman 15 år siden

Ja det er self rigtig.. nu må vi se.. jeg syns bare umildbart det virker som en udforderende rolle at spille.. håber sku den kommer i biografen her hjemme også!!
Gravatar

#9 Michael Andersen 15 år siden

#8 Med mindre filmen ikke styrter ved Boxoffice i USA, så de danske distributører bliver nødt til at lave en Stealth, så skulle den efter flyplanen (høhø) ankomme i biffen 28. oktober.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#10 Riqon 15 år siden

Jeg må tilstå, at jeg også studsede lidt over ønsket om, at Jodie måtte få "bedre roller". Mig bekendt er det helt klart i thriller-genren, hun hører hjemme og er stærkest. "Anna og Kongen" og den slags kunne jeg godt undvære...
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: