Hos Blackfilm er det nu muligt at se en række billeder til Sam Mendes’ (“American Beauty” og “Road to Perdition”) kommende film “Jarhead”.

I filmen spiller Jake Gyllenhaal en ung mand, der bliver marinesoldat og trænet som snigskytte. Han finder pludselig sig selv hvirvlet ind i en ond spiral af sand, olie, ild og død, der med andre ord blev kaldt Golfkrigen.

Filmen har yderligere folk som Peter Sarsgaard, Jamie Foxx, Chris Cooper og Sam Rockwell på rollelisten, og er baseret på en tidligere marinesoldats erindringer om oplevelserne under Golfkrigen.

“Jarhead” forventes at få premiere 13. januar 2006Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 dragelarve 18 år siden

Damn, jeg glæder mig! Har set fra til endnu en Sam Mendes film i laaang tid. Han er min personlige yndlingsinstruktør. Pragtfuldt valg af Gyllenhaal, dog tvivler jeg lidt på Jamie Foxx. Men, er sikker på, at det bliver et interessant stykke film.
Gravatar

#2 filmz-Bartman 18 år siden

Nu er han ik lige min yndlings instruktør, men damn den bliver fed den film tror jeg!!!!
Gravatar

#3 filmz-gofferoffer 18 år siden

Jah, desværre er det kun billeder, der allerede har været i traileren. Men jeg ser frem til Jarhead, især fordi jeg synes, Mendes har vist en hel del talent allerede med blot to film!
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#4 Sealer 18 år siden

De der billedere ser man vidst også i traliere så der er ik så meget nyt, Tror sku også den bliver fed nok :) ska da ses
Gravatar

#5 filmz-steadi 18 år siden

Men release er da blevet flyttet? Hed den ikke November 2005 i den første trailer?
They caught a shark, not the shark. Big difference.

Skriv ny kommentar: