Verdens største biografkæde støtter simultanpremiere til “Wonder Woman 1984”.

Biograferne har i årevis kæmpet en indædt kamp for at bevare det eksklusive biografvindue.

Således har det senest skabt stor debat, at Universal har forhandlet et kortere biografvindue hjem med flere store amerikanske biografkæder.

Heriblandt er AMC, der har sagt ja til, at biografvinduet beskæres fra 90 dage og ned til 17 eller 31 dage, hvilket afhænger af filmens størrelse.

Men til “Wonder Woman 1984” er eksklusiviteten helt fjernet for alle amerikanske biografer. Den 25. december er der premiere på DC-filmen både i biograferne i USA parallelt med HBO Max, hvor den endda vil være gratis for abonnenter.

Derfor kunne man forvente et ramaskrig fra biograferne over den første store simultanpremiere, men det er ikke tilfældet – tværtimod:

”AMC har været i aktiv dialog med Warner Bros. for at finde ud af, hvordan denne store blockbuster bedst kan blive set i AMC-biograferne i disse hidtil usete tider. De atypiske omstændigheder kalder på atypiske økonomiske relationer imellem selskaber og biografer samt atypiske vinduer og premierestrategier. AMC støtter fuldt ud Warner Bros.,” udtaler AMC-chef Adam Aron.

Således kunne det tyde på, at Warner Bros. økonomisk støtter de biografer, der indvilger i at vise “Wonder Woman 1984”, mens den også kan streames gratis på HBO Max.

Samtidig er det værd at bemærke, at AMC udelukkende støtter strategien under coronakrisen.

Læs også ‘“Wonder Woman 1984” forsvinder igen fra HBO Max – her er aftalen‘.

“Wonder Woman 1984” får dansk biografpremiere den 17. december.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 [ikke godkendt bruger] 10 måneder siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
Gravatar

#2 [ikke godkendt bruger] 10 måneder siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
"I love the smell of napalm in the morning..."

Skriv ny kommentar: