MCU’s første vampyrprojekt, “Blade”, har fundet sin første nye tilføjelse siden filmens hovedrolle.

Delroy Lindo, der senest har været spillet med i den nye Netflix-western “The Harder They Fall”, har fået en rolle i Marvel-filmen, der instrueres af “Mogul Mowgli”-instruktør Bassam Tariq. Filmens manus skrives af Stacy Osei-Kuffour, der også skrev på HBO’s “Watchmen”.

Hvem Lindo skal spille, ved vi ikke.

Den 69-årige skuespiller slutter sig til den dobbelte Oscar-vinder, Mahershala Ali, der spiller den titulære Blade – en menneske-vampyrhybrid, der har viet sit liv til at jage vampyrer. Filmen markerer første gang, vi ser karakteren i MCU, men det er bestemt ikke karakterens debut på det store lærred.

Læs også: “Derfor var Oscar-vinder interesseret i ‘Blade'”

Wesley Snipes spillede fra 1998 til 2004 vampyrjægeren i “Blade”-trilogien, der skabte grundlaget for en støre mainstream fanskarre. Mon ikke også de gamle Snipes-film kommer til at få rigeligt med genbesøg, inden Tariqs film får premiere.

Delroy Lindo har spillet større roller i flere Spike Lee-film og gav os en fantastisk præstation med sit seneste projekt med instruktøren, “Da 5 Bloods”.

Mahershala Ali har tidligere haft en rolle i Marvel-universet. Her spillede han skurken Cottonmouth i Netflix/MCU-serien “Luke Cage”, men det står altså ikke i vejen for hans nye rolle.

“Blade” har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: