Det er de færreste instruktører, der tvivler på, om den film, de skal til at lave, bliver god. Men sådan havde Denis Villeneuve det, da han hørte, at man planlagde en opfølger til Ridley Scotts legendariske “Blade Runner”. Alligevel sagde han ja til at instruere den, da han fik tilbuddet.

Se også: Anmeldelsen af “Blade Runner: The Final Cut”

Denis Villeneuve er nemlig mere end klar over det pres, der lægges på ham med denne nærmest blasfemiske sequel:

”Det er mere end nervøsitet, det er en dyb frygt. Da jeg hørte, at Ridley Scott ville lave en film mere fra ‘Blade Runner’-universet, var min reaktion, at det er en fantastisk idé, men det er måske også en meget dårlig idé. Jeg er en hardcore-fan af ‘Blade Runner’. Det er en af mine yndlingsfilm,” siger en ærefrygtig Villeneuve til Collider.

Videre fortæller instruktøren, at “Blade Runner 2” vil være uafhængig fra originalen – altså ikke en direkte sequel – men stadig have enkelte forbindelse til Scotts klassiske sci-fi-film.

Ellers ved vi, at den nye “Blade Runner”-film vil foregå årtier efter den første, der udspillede sig i et dystopisk Los Angeles i år 2019.

Det er endnu uvist, hvornår “Blade Runner 2” får premiere.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Mr AC 6 år siden

Jeg føler ikke Blade Runner universet behøver flere film. Den vi har står flot alene, men når de nu alligevel vil presse citronen/universet for flere penge, så glæder det mig at de ikke forsøger at lave en direkte fortsættelse.

Mit håb er at de fokuserer på historie og stemning og ikke begår den typiske fejl og lave en CGI-fest med en forudsigelig og kedelig historie.
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#2 Geekalot 6 år siden

Bare kom med den, man kan altid selv vælge om man vil se bort fra filmen bag efter, og uanset hvad kan en efterfølger aldrig gøre den første dårlig.
Gravatar

#3 Therewillbeblod 6 år siden

Hvis man aldrig har set Blade Runner...jeg har hørt OM den...men har aldrig taget mig sammen....er den fed?
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#4 nathue 6 år siden

Does the pope shit in the woods?
Gravatar

#5 nathue 6 år siden

Therewillbeblod (3) skrev:
Hvis man aldrig har set Blade Runner...jeg har hørt OM den...men har aldrig taget mig sammen....er den fed?


Does the pope shit in the woods?
Gravatar

#6 Therewillbeblod 6 år siden

# 5

Point noted
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#7 sluppermand 6 år siden

Blade Runner er én af mine absolutte favoritfilm og er derfor heller ikke super opstemt ved tanken om en efterfølger/reboot, men må dog indrømme at, efter at have set Denis Villeneuves tidligere film, er jeg blevet en tand mere optimistisk. Manden er virkelig talentfuld og Prisoners er en af de bedste thrillers jeg har set i lang tid. Spænding i topklasse. Jeg krydser fingre.
Gravatar

#8 Jack Slater 6 år siden

Jeg troede at Ridley Scott selv skulle instruere

Skriv ny kommentar: