Netflix giver os inden længe deres bud på en live-action “Resident Evil”-adaptation, og nu kan vi med ikke de to første trailere få os en idé om, hvad vi kan forvente.

Den elskede videospil-franchise har været genstand for hele syv live-action-film, hvoraf ingen af dem for alvor har formået at ramme følelsen af spillene. Nu får Netflix så chancen for at lave en “Resident Evil”-fortolkning, der for alvor kan yde dem retfærdighed.

Den kommende serie tager dog ikke udgangspunkt i en fortælling fra nogen af spillene. I stedet fortæller den en original historie, hvor vi følger Jade Wesker, skurken Albert Weskers datter, og hendes kamp for overlevelse i det postapokalyptiske, zombiefyldte år 2036 – 30 år efter opdagelsen af T-virussen.

Læs også: “Netflix offentliggør ‘The Witcher’ Sæson 3-produktionsstart og -plotdetaljer”

Den første trailer giver os et blik på både det tilsyneladende fredelige og lidt for utopiske New Raccoon City i år 2022 og 2036’s zombiehærgede London. Den anden trailer giver os et blik på Umbrella-virksomhedens grådighed og dens monsterfyldte konsekvenser. Du kan se dem begge lige her.

Jade Wesker spilles af “Charlie’s Angels” (2019)-skuespilleren Ella Balinska, mens Albert Wesker spilles af “The Wire”-stjernen Lance Reddick. Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph og Paola Nuñez udgør resten af de primære roller.

Andrew Dabb (“Supernatural”) er seriens showrunner og har skrevet serien i samarbejde med Mary Leah Sutton (“Tell Me a Story”).

“Resident Evil” får premiere den 14. juli.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: