“Parasite”-instruktøren Bong Joon-ho afslørede i et interview med podcasten “The Director’s Cut”, at han er i gang med at skrive to efterfølgere til den Oscar-vindende film, hvoraf det ene manuskript allerede er færdigt.

Vi ved endnu ikke meget om de to film. Den koreanske instruktør forklarer dog selv, at det ene manuskript er en koreansk-sproget film med en unik blanding af gyser og action. Den anden film er et drama skrevet på engelsk og baseret på virkelige hændelser fra 2016. Højst sandsynligt vil den ene halvdel af filmen foregå i USA og den anden i Storbritannien ifølge instruktøren.

Joon-Ho sagde i interviewet: “Det føles, som om jeg splitter min hjerne over i venstre og højre, når jeg skriver disse to manuskripter. Men jeg færdiggjorde det ene i sidst uge.”

Han gjorde det dog ikke klart, hvilken af de to film, han nu havde færdiggjort. Om de to efterfølgere bliver en direkte fortsættelse af den originale “Parasite”, eller om de i nærmere grad bliver spin offs, er ikke blevet uddybet.

De to nye film bliver ikke den første fortsættelse af Bong Joon-hos arbejde på “Parasite”. HBO købte i starten af 2020 rettighederne til at lave “Parasite” til en amerikansk seks-episoder lang miniserie instrueret af Adam McKay (“The Big Short”).Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: