Samarbejdet imellem Brad Pitts produktionsselskab og Netflix omkring Pitts “War Machine” har nu vist sig at være begyndelsen på et smukt venskab. De to parter går nu sammen om at støtte Bong Joon-hos monsterfilm “Okja”.

Se også: Tilda Swinton skal igen arbejde sammen med “Snowpiercer”-instruktør

Således vil Brad Pitts selskab Plan B co-producerer “Snowpiercer”-instruktørens kommende film, imens Netflix smider investeringskroner i den. Det skriver Vulture.

“Okja” omhandler en koreansk kvinde, der bliver ven med et væsen, der kaldes Okja. Sammen tager de på et eventyr ud i verden. Her møder de blandt andre en masse kendte amerikanske biroller som Tilda Swinton, Jake Gyllenhaal, Paul Dano, Kelly Macdonald og Bill Nighy.

Netflix planlægger at gøre deres indtog på det sydkoreanske marked i 2016, hvorfor “Okja” sikkert er en del af en lanceringsstrategi. Det er planen, at “Okja” får biografpremiere i 2017, imens det endnu er uvist, om den får simultanpremiere på Netflix.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Nagash 8 år siden

Nej nej nej.. Nu hetzer du mod biograferne igen, fordi du nævner Netflix, Morten.
Gad vide hvor længe der går nu, før Kim nægter at vise Brat Pit film i biograferne? :D
Gravatar

#2 Alex- 8 år siden

Lyder spændende, jeg kunne godt lide Snowpiercer, den var interessant og atypisk. Der sker noget interessant når man blander forskellige film teknikker fra forskellige kulture. Joon-ho har tidligere også instrueret The Host (org.tl.: Gwoemul), den er også udemærket.
Gravatar

#3 sluppermand 8 år siden#2 Enig, både The Host og Snowpiercer var rigtig gode. Har du set hans første film, Memories of Murder? Fucking mesterværk!

Mother er også fremragende.
Gravatar

#4 Alex- 8 år siden

sluppermand (3) skrev:
#2 Enig, både The Host og Snowpiercer var rigtig gode. Har du set hans første film, Memories of Murder? Fucking mesterværk!

Mother er også fremragende.


Jeg har kun set The Host og Snowpiercer, så tak for tippet! :)
Gravatar

#5 st0rm 8 år siden

Elskede The Host har set den et par gange, hele den "loss of innocence" fortælling og måden almindelige menneskers kamp mod autoriteten var portrætteret, genialt.
Snowpiercer var ret fed også, selvom jeg ikke havde ventet meget af en film der udelukkende foregik inde i et enkelt tog.. Igen, fortællingen om de store der tramper på de små og deres begrundelser for hvorfor der er "nødvendigt" med et pyramide samfund!

Kan ikke vente med at se hvad der kommer næst :)

Skriv ny kommentar: