De to skuespilkolleger og kammerater uden for set samler de kreative kræfter til en ny film.

To af Hollywoods store stjerner mødes til et nyt spændende projekt: Will Arnett og Bradley Cooper spiller nemlig hovedrollerne i “Is This Thing On?”, som også er instrueret af Cooper. Arnett har skrevet et første udkast til manuskriptet sammen med Mark Chappell. Cooper, Arnett og Chappell har planer om at gennemse manuskriptet sammen, og det kan de ikke som følge af den aktuelle forfatterstrejke. Produktionen på “Is This Thing On?” kan fortsætte efter strejken.
Hvad filmen handler om eller genre, er endnu uvist. Heller ikke datoen er endnu udgivet. Dog bliver det spændende at følge med i, hvad de to store skuespillere, som er kendt for lige dele dead-pan komedie og tragedie.
Cooper er en ni-dobbelt Oscar-nomineret for sit arbejde som skuespiller, producer og instruktør i film som “American Sniper”, “American Hustle”, “Silver Linings Playbook”, “Nightmare Alley”, “Joker” og “A Star Is Born”. Hans komiske præstationer inkluderer “Wedding Crashers”, “The Hangover”-trilogien, “War Dogs” og “Guardians of the Galaxy”-franchisen i rollen som den animerede vaskebjørn Rocket. 
 
Arnett har primært arbejdet inden for tv, og hans arbejde er vellidt. Med 7 Emmy-nomineringer for sine roller som Gob i “Arrested Development”, titelfiguren i “Bojack Horseman” og Batman i “The Lego Movie” har han vist sine evner inden for ironiske fraser og flabet humor. Lige nu kan man se ham på HBO MAX i “Smartless: On the Road”. Her følger man Arnett på tour med sin podcast “Smartless” sammen med sine medværter Jason Bateman og Sean Hayes. 


Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: