‘The Crow’ instruktør Rupert Sanders siger, at hans genfortolkning af kultklassiker filmen fra 1994 med afdøde Brandon Lee er en “meget raffineret indie film,” på trods af dens budget på 50 millioner dollars og Lionsgate-støtte.

“Der er intet Hollywood i denne film overhovedet,” fortalte Sanders til Empire Magazine om sin genindspilning (og det er helt sikkert en genindspilning). “Det er en meget raffineret indie film.”

Sanders sagde, at hans manuskriptforfattere Zach Baylin og William Schneider var “i stand til at forblive tæt på centrum, mørket og volden, som er i den grafiske roman,” mere end den originale film.

Han tilføjede, “Den eneste grund til, at vi kunne gøre det, er fordi det ikke er en studiefilm.”

‘The Crow’ centrerer sig om sjælevennerne Eric (Skarsgård) og Shelly (FKA Twigs), der brutalt myrdes, da dæmonerne fra hendes mørke fortid indhenter dem, ifølge synopsis. Givet chancen for at redde sin sande kærlighed ved at ofre sig selv, sætter Eric sig for at søge nådesløs hævn over deres mordere, og bevæger sig gennem de levende og dødes verdener for at rette op på det forkerte.

Sanders håber, at hans version af ‘The Crow’ kan hjælpe med at indlede en slags tilbageblik æra i film – en gritty en.

“Jeg håber virkelig, at vi er på vej mod en ny slags ‘Easy Rider,’ ‘Raging Bull‘ periode med at lave disse mere beskidte film, der stadig føles som store episke film [men] er mærkeligere og anderledes,” sagde Sanders. “Du skal være mere dygtig til at gøre ting mere effektivt, der er følelsesmæssigt resonante, og ikke kun spektakel.”

Sanders fortalte tidligere til Vanity Fair, at ‘The Crow’ (2024) vil ære den originale films arv, især da den oprindelige filmskaber Alex Proyas kritiserede genindspilningen totalt.

“Brandon var en original stemme, og jeg tror, at han altid vil være synonym med ‘The Crow’ og jeg håber, at han er stolt af, hvad vi har gjort, og hvordan vi har bragt historien tilbage igen. Hans sjæl er meget levende i denne film,” sagde Sanders. “Der er en reel skrøbelighed og skønhed i hans version af The Crow, og jeg tror, at Bill føles som en efterfølger til det.”

Skarsgård overtager hovedrollen, som Bruce Lees søn Brandon Lee spillede i den originale film. Lee blev dræbt på settet under de sidste produktionsdage, da en rekvisitpistol blev affyret.

‘The Crow’ har været sat til forskellige genindspilninger i løbet af de sidste tre årtier, med Mark Wahlberg, Jason Momoa, Bradley Cooper, James McAvoy, Tom Hiddleston, og Skarsgårds egen bror Alexander Skarsgård, som alle tidligere var knyttet til forskellige versioner før Sanders’ film, som også blev forsinket flere gange. ‘The Crow’ var oprindeligt planlagt til en premiere i juni 2024; filmen vil nu komme i biograferne den 23. august 2024.

I pressenotaterne til den kommende film delte Skarsgård, at han var “en stor fan af den originale film som barn og var så beæret over at tage rollen som Eric Draven. Men det, der virkelig tiltrak mig, var, hvad Rupert Sanders ville gøre med den. Han ønskede at genfortolke historien og karakteren fuldstændigt og tilpasse den til et moderne publikum. Det er en karakter, som jeg ved, mange ærer og har en stærk forbindelse til – han er helt anderledes end nogen, jeg nogensinde har påtaget mig før.”

‘The Crow’ har premiere d.23 august.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 ThomasEJ 2 uger siden

“‘The Crow’ instruktør Rupert Sanders siger, at hans genfortolkning af kultklassiker filmen fra 1994 med afdøde Brandon Lee er en “meget raffineret indie film,”

Det er jo ikke en genindspilning af den første film. Det er en nyfortolkning af tegneserien.

Skriv ny kommentar: