Det nyeste kapitel i “Twilight”-sagaen, “The Twilight Saga: Breaking dawn – Del 1”, har bestemt ikke ikke fået den bedste modtagelse af kritikerne, og nu ser det ud til, at der måske er endnu en grund til at springe filmen over i biografen.

Læs Filmz’ biografanmeldelse af “The Twilight Saga: Breaking Dawn – Del 1″.

Avisen The Guardian melder nemlig om tilfælde, hvor amerikanske biografgængere har oplevet epileptiske anfald under filmen. Eftersom anfaldene forekommer under en af filmens sidste scener, skal der advares mod spoilers:

Anfaldene ser ud til at skyldes en meget voldsom fødselsscene hen imod slutningen, hvori Bella (Kristen Stewart) føder en blanding mellem et menneske og en vampyr. Fødslen går desværre ikke uden problemer, og det hele ender som en meget blodig affære.

Scenens voldsomhed er hjulpet godt på vej af hurtig klipning samt brug af strobelys, hvilket ser ud til at forårsage de epileptiske anfald.

Indtil videre er to separate anfald blevet dokumenteret. I begge tilfælde var der tale om mænd, og kæresten til den ene har udtalt, at han nu har opfyldt sine kærestepligter og ikke vil blive bedt om at se flere “Twilight”-film i fremtiden. Held i uheld?

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Kiksmann 10 år siden

Og jeg som troede det var fordi filmen var så dårlig :S
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#2 Brodersalsa 10 år siden

Jeg tror at de to personer som er blevet udsat for de her anfald, havde foretrukket at få anfaldet i starten af filmen, så havde de ikke fået set resten af det makværk, og kunne blot nøjes med anfaldet..
Gravatar

#3 wimmie 10 år siden

Brodersalsa (2) skrev:
Jeg tror at de to personer som er blevet udsat for de her anfald, havde foretrukket at få anfaldet i starten af filmen, så havde de ikke fået set resten af det makværk, og kunne blot nøjes med anfaldet..


Jeg ville nok også fake et anfald for at slippe for at se den - men ja, så skulle man nok have gjort det helt i starten af filmen :p
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#4 filmz-loke76 10 år siden

Det er tydeligt den også giver hjernespasmer hos en del kvinder, eller havde de det sådan i forvejen.
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#5 Nicki52 10 år siden

Jeg kan godt lige filmen - men jeg synes de overdriver, der var en dreng der sagde at "Twilight" erstatter Harry Potter. For det første slår Harry Potter-bøgerne Twilight-bøgerne. For det andet, er Harry Potter-filmene bedre end Twilight. Jeg er i praktik i føtex og smørebrødsjomfruen på 44 er en stor Twiheart. Før hun så firen sagde hun, hun bedst kunne lide New Moon, hvilket jeg ikke forstår. Måske fordi Lautner er halvnøgen i det meste af filmen. Det var han overraskende ikke i Breaking Dawn. Faktisk ifølge bogen skulle man havde set ham nøgen, transformation fra varulv til menneske. Jeg troede faktisk de vil være så vovede at vise det hele undtagen Lille Taylor.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#6 Lowkey 10 år siden

Daisy, Daisy...
Gravatar

#7 PHP-Ekspert Thoroughbreed 10 år siden

Første comment på Filmz - men var I godt klar over at I er kommet i pressen? :P
Gravatar

#8 HonoDelLoce 10 år siden

Egentlig meget skægt, for jeg får noget der minder om epileptiske anfald, bare jeg høre om filmene!

Måske de to tilfælde i biffen bare var late bloomers?
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!

Skriv ny kommentar: