Om man vil det eller ej, så er en live-action-version af den japanske animeklassiker “Akira” på vej, og rollebesætningen er så småt i gang med at blive fundet, så optagelserne kan startes i det nye år.

Gary Oldman (“The Dark Knight Rises”) var i et stykke tid i forhandlinger med Warner Bros. om rollen som The Colonel, men af ukendte årsager har Oldman valgt at takke nej til filmen. Skuespilleren havde samtidig et tilbud om at spille Merlin i “Arthur & Lancelot”, og det er muligt, at han har valgt denne frem for “Akira”.

Se også: Live-action-versionen af “Akira” rykker fremad.

Studiet har derfor valgt at tilbyde rollen til den japanske skuespiller Ken Watanabe, der nok bedst er kendt for “Den Sidste Samurai” og hans samarbejde med Christopher Nolan i “Batman Begins” og “Inception”.

“Akira” står til at blive instrueret af Jaume Collet-Serra, der tidligere har stået bag bl.a. “Orphan” og “Unknown Identity”.

Leonardo DiCaprio vil fungere som producer på filmen igennem sit produktionsselskab Appian Way, og Katsuhiro Ohtomo, som skrev og instruerede den oprindelige film, vil ligeledes producere.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Shadow_Dude 11 år siden

"... og "Unknown Identity" med netop Gary Oldman."

Gary Oldman er da ikke med i Unknown Identity?
"Gotta love modern weapons tech. Easier for an one-armed man to fire a missile launcher than pull on his pants"
Gravatar

#2 The Insider 11 år siden

#1, tak, rettet :-)
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: