En af de mest populære mangaer nogensinde, ‘Naruto’, er på vej til det store lærred.

Destin Daniel Cretton, der både skrev og instruerede Marvel Studios-filmen ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’, er blevet hyret til at skrive og instruere en live-action film for Lionsgate. Det skriver The Hollywood Reporter.

Cretton vil også producere filmen sammen med Jeyun Munford gennem sit selskab, ‘Hisako’. Duoen tilslutter sig Avi Arad, Ari Arad og Emmy Yu fra ‘Arad Productions’, der står bag studiets kommende videospiltilpasning ‘Borderlands’, samt Jeremy Latcham (‘Dungeons & Dragons’).

Skabt af Masashi Kishimoto var ‘Naruto’ en coming-of-age-historie centreret omkring en ung og entusiastisk ninja ved navn Naruto Uzumaki, der ønsker at blive leder af sin ninja-landsby, men også tilfældigvis har ånden af en ni-halet dæmonræv indeni sig. Historien blev serialiseret i Japans populære ‘Weekly Shonen Jump’ fra 1999 til 2014 og fulgte karakterens opvækst, venskaber og mange superkrævede ninja-kampe.

I den tid blev det en af verdens mest populære intellektuelle ejendomme, med over 250 millioner eksemplarer af de samlede bind solgt i over 60 lande og territorier. Det lancerede også flere animerede serier, der kørte i årevis på ‘Cartoon Network’, ‘Disney XD’, ‘Adult Swim’ og andre netværk. Det er blevet tilpasset til videospil og fortsætter med at være en merchandise-juggernaut. ‘Naruto’ har i bund og grund opbygget hardcore-fans over hele verden i 25 år.

Cretton har Kishimotos velsignelse, noget der blev givet efter et besøg i Tokyo.

“Da jeg hørte om Destins tilknytning, var det lige efter, jeg havde set en blockbuster actionfilm af hans, og jeg tænkte, at han ville være den perfekte instruktør for Naruto,” sagde Kishimoto i en erklæring. “Efter at have nydt hans andre film og forstået, at hans styrke ligger i at skabe solide dramaer om mennesker, blev jeg overbevist om, at der ikke er nogen anden instruktør til Naturo. Ved faktisk at møde Destin fandt jeg også ud af, at han er en åben sindet instruktør, der var villig til at omfavne mit input, og jeg følte stærkt, at vi ville kunne samarbejde i produktionsprocessen.”

Tilpasningen har været i udvikling hos Lionsgate siden slutningen af 2015, og Crettons tiltrædelse markerer et betydeligt skridt fremad i at få den til skærmen.

Hvornår ‘Naruto’ filmen får premiere ved vi endnu ikke.

 Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: