Den første trailer til Darren Aronofskys “The Whale” teaser en hjerteskærende fortælling med en nærmest uigenkendelig Brendan Fraser i spotlightet.

Hvis filmfestivaller og kritikere er at tro, er Fraser for alvor tilbage på den store scene, efter hans præstation i Aronofskys A24-drama “The Whale”.

Her spiller den tidligere “The Mummy”-stjerne en 270 kg tung mand, der forsøger at genopbygge sit forhold til sin datter – spillet af “Stranger Things”-talentet Sadie Sink – flere år efter at have forladt hende og hendes mor til fordel for en mand, som senere døde. Sorg og skyldfølelse resulterede derefter i tvangsoverspisning.

Læs også: “Brendan Fraser åbner døren for en fjerde ‘The Mummy'”

Det er dog ikke traileren, der giver den information, for i virkeligheden består den ikke af meget mere end nogle enkelte skud, en rørende replik og masser af roser til Fraser. Alligevel er den værd at tage et kig på. Det kan du gøre herunder.

Filmen, der er instruktørens første siden 2017’s “Mother!”, er skrevet af Samuel D. Hunter, der også skrev teaterstykket fra 2012, som filmen baseres på.

“The Whale” får dansk premiere den 2. marts næste år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: