Det er 14 år siden, vi sidst så Brendan Fraser i rollen som Rick O’Connell, men ifølge skuespilleren selv behøver det ikke være den sidste gang.

Fraser har i mange år været ude af Hollywood-spotlightet og har først for nylig for alvor begyndt at bevæge sig ind på den helt store scene igen – blandt andet igennem Darren Aronofskys kommende film “The Whale”, hvor skuespilleren spiller en ekstremt overvægtig mand, der forsøger at genopbygge sit forhold til sin datter.

I forbindelse med Arronofsky-filmen har Variety talt med Fraser, der fra 1999 til 2008 ledte an i den populære “The Mummy”-trilogi. Her har skuespilleren fortalt, at han er åben over for et comeback til den elskede filmserie.

“Jeg ved ikke, hvordan det ville fungere, men jeg ville være åben for det, hvis nogen kom med den rette indbildskhed.”

Det kræver altså tydeligvis noget overbevisning, hvis vi skal se “The Mummy”-stjernen tilbage i en fjerde film i franchisen, men det er ikke umuligt. Det er da også forståeligt, hvis Hollywoods filmskabere har nogle “The Mummy”-forbehold efter Universals reboot-fiasko fra 2017, som havde Tom Cruise i hovedrollen. Fraser delte også sine tanker om rebootet.

“Det er svært at lave den film. Ingrediensen, vi havde kørende for os, som jeg ikke så i den film, var sjov. Det var, hvad der manglede i den fortolkning. Det var for meget en ren horror-film. ‘The Mummy’ burde være spændingsfyldt, men ikke forfærdende og skræmmende.”

Om det lykkes os at se Fraser som O’Connell igen, må tiden vise. Indtil da kan vi glæde os over igen at se skuespilleren på det store lærred, når “The Whale” får premiere den 2. marts næste år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: