Manuskriptforfatter og producer Brian K. Vaughan stopper på den populære spændingsserie “Lost”.

Vaughan har produceret 29 afsnit og skrevet syv.

Ifølge producer Damon Lindelof vil Vaughan ikke komme tilbage i sjette og sidste sæson, da han ønsker at søge nye udfordringer.

Vaughan, der også arbejder som tegneserieforfatter, har været med på “Lost” siden midten af sæson 3. Hans medvirken har især gjort sig gældende i forbindelse med de popkulturelle dialoger og i nogle af de mange twists og cliffhangers.


Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Mhmaha 10 år siden

Hans medvirken har især gjort sig gældende i forbindelse med de popkulturelle dialoger og i nogle af de mange twists og cliffhangers.


Kan ikke helt gennemskue om det er en god eller dårlig ting at han smutter! ^^
Gravatar

#2 Nicki52 10 år siden

Det er vist en dårlig ting. Han var med til at udvikle afsnittet "The Constant"
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#3 Mhmaha 10 år siden

His presence could be felt though the pop culture-infused dialogue (who would win in a race, superman or the flash? Hurley writing Empire Strikes Back. Hurley reading a foreign issue of Brian’s Y: The Last Man at the airport) and some of the series’ epic plot twists and cliffhangers. And while he wasn’t credited with a writing credit on my favorite episode of the series, and possibly of television ever, The Constant, his fingerprints can be felt all over it.


Okay det er måske både godt og skidt at han vælger at stoppe! Alt det med Desmond, "The Constant" og tidsrejser er begyndt at tage overhånd efter min mening..

Kunne meget bedre lide de første sæsoner da man ikke vidste noget om øen og stemningen var lidt spooky!
Gravatar

#4 Graversen 10 år siden

Jeg syntes nu mere det lyder som en skidt ting, for det lader jo til at han har været med til at få 3. sæson op på et højt niveau, hvorimod 2. sæson var rimelig kedelig.
Desuden syntes jeg at langt de fleste twists og cliffhangere har været yderst geniale.

Vi kan tilgengæld trøste os med at JJ Abrams har udtalt at han vil nedprioritere spille film og andre tv-seriere for at arbejde på den 6. og sidste sæson af Lost.

Glæder mig til at komme igang med at se alle afsnit af Lost (so far) i HD her i ferien ;)
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#5 Nicki52 10 år siden

Lost sæson 5 kommer på dvd september/november.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#6 Frederik 10 år siden

Dårlig ting. Specielt Hurleys dialog den her sæson har været rigtig sjov.
Gravatar

#7 MOVIE1000 10 år siden

The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#8 Slettet Bruger [2602175667] 10 år siden

Vaughan har helt klart skrevet nogle rigtig gode afsnit af Lost, hvis man kigger på hvilke, han selv har været med til at forfatte, så derfor er det da en skam, men Lost har heldigvis et helt hold fyldt af gode forfattere, så mon ikke det går. Damon Lindelof og Carlton Cuse er jo geniale og skriver de allerbedste afsnit!

#4: Har du eventuelt et link til et sted, hvor Abrams har udtalt det? Det lyder MEGET spændende! :-)
Gravatar

#9 Graversen 10 år siden

#8 Sorry, det var vist en fjer der blev til fem høns fra min side af. Jeg havde læst noget om det på en engelsk side også har jeg læst det her:
http://filmz.dk/christian-bale-i-ny-filmatisering-af-j-g-ballard-roman skrev:
J.J. Abrams, der er biografaktuel med genfortællingen af "Star Trek", mener dog, at filmatiseringen af "The Dark Tower" ser ud til at ligge langt ude i fremtiden, da successerien "Lost" først skal færdiggøres.

Det er selvfølgelig en overdrivelse fra min side, men det er vist også en misfortolkning fra skribenten af denne nyheds side, da J.J. stortset intet har med Lost at gøre og ikke har haft det i flere år.

Efter at have undersøgt det, viser det sig at J.J. kun har skrevet første afsnit fra 3. sæson og derudover været med til at starte serien op:

http://lost.about.com/od/creationoflost/a/Jjabramslost.htm skrev:
J.J. feels that Damon Lindelof and Carlton Cuse are doing such a good job that he doesn't need to jump in and "help" them, but he really loves working with them and putting the pieces together for the show. He got to write the first episode of season 3 with Damon.


http://lostpedia.wikia.com/wiki/J.J._Abrams skrev:
Early in Season 1, Abrams was busy with producing and directing Mission: Impossible III. At this point, Carlton Cuse joined the show's staff as an executive producer and convinced Abrams to "quit". [2] From this point on, Abrams stopped being directly involved with the show...

In Season 3, Abrams was - at least occasionally - still involved in reviewing scripts...

Abrams is still credited as an executive producer of the show as of Season 5. Abrams will not be involved with Season 6
Who else's opinion would it be?

Skriv ny kommentar: