Det lader til, at endnu en kending fra det nødstedte Oceanic Flight 815 igen vil dukke op på den mystiske ø, når den kommende sjette og sidste sæson af “Lost” får premiere i det nye år.

E! Online kan rapportere, at skuespillerinden Maggie Grace muligvis vil gæsteoptræde i den populære series afsluttende sæson.

Grace, som spillede Boones (Ian Somerhalder) forkælede søster Shannon Rutherford gennem seriens to første sæsoner, kunne overfor E! bekræfte, at hun snart er på vej til Hawaii, hvor showets on-location-optagelser finder sted, men ville ikke melde ud, om rejsen var arbejde eller fornøjelse.


Skuespillerinden, som også spillede Liam Neesons datter i filmhittet “Taken”, kunne dog drillende udtale: ”Jeg synes, at manuskriptforfatterne er geniale. Hvis de har fundet den rigtige grund til, at jeg skulle være med, er jeg sikker på, jeg ville gøre det.”

Såfremt Grace vender tilbage, er hun blot den seneste af flere af de originale nødstedte, som igen er at finde på øen i seriens afrundende årgang. Emilie de Ravin (Claire) og Dominic Monaghan (Charlie) er begge tilknyttet den nye sæson på rygtebasis.

Inden “Lost – Sæson 6” rammer amerikanske tv-skærme efter nytår, bliver “Lost – Sæson 5” udsendt på dvd til december.Vis kommentarer (23)
Gravatar

#1 Wrangque 13 år siden

Der skal jo bindes nogle loose ends, så det giver mening at gamle kendinge dukker op igen. I hvilket tilstand vi får dem at se, er aldrig til at vide med LOST.
Gravatar

#2 Holger_dk 13 år siden

damn kan ikke vente til Lost begynder igen... er jo så fed en serie... :)
Gravatar

#3 JTToft 13 år siden

Det skal nok blive godt.. :)
Gravatar

#4 tranberg 13 år siden

"Welcome back to land of the living"
The end is closest to the beginning
Gravatar

#5 filmz-10-BIT 13 år siden

Er der nogle steder på nettet hvor man kan se lost sæson 5?
Lovligt og i god kvalitet! :)
Gravatar

#6 Morpheus 13 år siden

Glæder mig godt nok også til søson 6 begynder til næste Januar. Bliver alt for fedt at få en afslutning, men samtidig også ekstremt trist.


# 5

Tror bestemt ikke der er nogen steder du kan se det gratis, så må du vente til sæsonen kommer på DVD.
Gravatar

#7 filmz-novaree 13 år siden

Fra os der knap er færdige med 4. sæson (så afsnit 9 i går) skal der her lyde et stort TAK fordi nyheden afslører, at Claire sandsynligvis "kommer tilbage".

Tak. Tak. Tak!

Havde jeg lavet sådan en bommert i mine dage som skribent, uden at advare om spoiler først, var jeg blevet fyret på stedet.

Tak!
Gravatar

#8 filmz-B|aze 13 år siden

#7 Går ud fra at du formoder at Claire dør fordi der står hun vender tilbage. Hvem siger det er tilfældet?
"Too wierd to live, and too rare to die"
Pas på! Jeg har sort telt i camping!
Gravatar

#9 Slettet Bruger [363756070] 13 år siden

#7: Men nu har sæson 4 jo været tilgængelig på dvd i Danmark i et stykke tid nu. Hvis man derimod spoilede om sæson 5 på en dansk filmside som Filmz på nuværende tidspunkt uden at gøre helt klart opmærksom på det, ville jeg være helt enig i, at det er for dårligt og uacceptabelt - netop fordi sæson 5 slet ikke har været vist på dansk tv endnu og ikke er kommet på dvd i Danmark, og at man derfor på ingen måde kan forvente, at den almene befolkning har set sæson 5 endnu (Da den eneste mulighed er at downloade afsnittene ulovligt).

Hvis man derimod går ind på en decideret Lost-fanside/forum/whatever, må det så selvfølgelig stadig være på eget ansvar, men ikke på en generel filmside som Filmz.

Men sæson 4 blev jo sendt på dansk tv for et halvt år siden og har også været på dvd i Danmark i et godt stykke tid, så spørgsmålet er jo, hvornår det bliver "acceptabelt" at poste informationer om en gammel sæson. Der vil jo altid være nogle, som måske ikke har set en specifik sæson, om den så har været på dvd i et halvt år eller fem år. Som sagt er spørgsmålet bare, hvornår det bliver acceptabelt at poste nyheder om en gammel sæson. Og eftersom sæson 4 jo har været tilgængelig på dvd i Danmark i et par måneder nu (Så vidt jeg kan forstå), vil nogle sikkert mene, at det er i orden.

Jeg synes, at man på en side som Filmz skal være forsigtig med at poste spoilere om f.eks. Lost, som jo netop kører meget på overraskelser og forskellige twists i plottet, men selvfølgelig også andre serier og film, men jeg synes så også, at Filmz som regel er gode til at markere, hvis teksten indeholder spoilere, og så kan man selv vælge at læse dem eller ej.

Men jeg vil da også lige påpege, at jeg sagtens kan følge dig, #7, for jeg ved udmærket, hvor irriterende det er at læse spoilers om Lost. Det er bare det værste!
Gravatar

#10 morten300 13 år siden

#5 Hvad man ønsker, skal man få: http://www.cucirca.com/2007/05/12/watch-lost-onlin... ;-)
'Better to reign in hell than serve in heav'n' - John Milton

Skriv ny kommentar: