“Once Upon a Deadpool” er ikke for børn i Storbritannien. 

Det er “Deadpool 2” uden de groveste scener og jokes. “Once Upon a Deadpool” er tænkt som den børnevenlige udgave, der da også er gået fra R-rating til PG-13 i USA.

Men ikke i Storbritannien. Her er “Once Upon a Deadpool” forbudt for børn under 15 år, skriver Empire.

Det samme var “Deadpool 2”, hvilket betyder, at et nyt, yngre publikum ikke får lov at se den, hvilket ellers var planen.

Det vides endnu ikke, om “Once Upon a Deadpool” får dansk premiere. Derfor ved vi endnu ikke, hvilken dansk censur den får.

“Deadpool 2” blev frarådet børn under 15 år i Danmark.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Justin 2 år siden

men et ungt publikum kunne jo allerede se Deedpool 2

Gravatar

#2 Gridlock 2 år siden

#1 Yup nu ved jeg ikke hvor gammel du er, men kan da huske at i mine unge dage så jeg Tim Burtons Batman på VHS samt Flash Gordon, The Black Hole, Gremlins 1 og 2 og Aliens og jeg synes de film var ganske fine på trods af jeg nok var lidt for lille til egentlig og se dem.

At Deadpool 1 og 2 har en R-Rating betyder ikke noget for dem der vil se den, hvis de ikke kan se den i biografen downloader de den bare på nettet og ser den der.

De fleste børn og unge i dag er fuldstændig ligeglad med om filmen har en r-rating eller ej.

Tror disney´s forsøg med pg 13 vil falde til jorden.
Gravatar

#3 Justin 2 år siden

#2
Jeg mindes ikke nogle af de film, men så Poltergeist og ligende i en alder jeg gætter på af var under hvad censuren anbefalede, men den gang var det jo også ofte af man så hvad andre havde af VHS bånd, hvis ikke man gad og tage ned og leje nogen

Det er godt nok sket meget fra den gang til hvor man skulle leje en movieboks, og hvilken VHS bånd de nu havde på lager til nu hvor man kan hente alverdens film, uden af vente på om en tilfældig distributør syntes af filmen skal her til landet

Skriv ny kommentar: