Tidligere i år udkom horror-remaket “Evil Dead”, der tog afsæt i Sam Raimis gyserklassiker “The Evil Dead” fra 1981, som Sam Raimi i sin tid opfulgte med “Evil Dead II” og “Army of Darkness”. Og efter adskillige års aktivitet på rygtebørsen ser det nu ud til, at et fjerde kapitel i den oprindelige “Evil Dead”-saga er på vej!

Se også: Bruce Campbell vil lave horrorfilm i stil med “The Expendables”.

Det er skuespilleren Bruce Campbell, som spillede den evigt uheldige antihelt Ash i de tre første “Evil Dead”-film, der bekræfter, at en “Evil Dead 4” er på vej – eller nærmere bestemt “Army of Darkness 2”. Til arrangementet Wizard World Nashville Comic Con fortalte han den fremmødte forsamling:

”Den sidste, vi lavede, var for 22 år siden. Sam Raimi har travlt med at lave de største film i Hollywood. Jeg havde før travlt, men det har jeg ikke længere. Det er derfor, jeg er her i dag.” Da Campbell blev adspurgt, om han vitterligt fortalte sandheden, svarede skuespilleren resolut: ”Alright, svaret er ja.”

Der har i årevis floreret rygter om en ny “Evil Dead”-film med Raimi bag kameraet og Campbell foran det, men selvom Campbell åbenbart mener, at en “Army of Darkness 2” snart bliver en realitet, har Raimi endnu ikke udtalt sig om sagen, og en udgivelsesdato er heller ikke blevet annonceret.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 KOROR 10 år siden

Ville være awesome, get on board Raimi :-)
Gravatar

#2 Laziter 10 år siden

Uh ja, det kunne være fedt.
Det ville heller ikke gøre noget hvis Campbell var med igen.
I don't believe it! Two barrels, and he's going down again!
Gravatar

#3 Fredag 10 år siden

Se at komme i form Campbell og lad så Raimi se om han kan levere varen som i gamle dage:) Personlig kan jeg bedst lide Evil Dead 2, men Army Of Darkness har også en stor plads i hjertet her, da det var den første Raimi-film jeg så, uden at kende meget til ham og samtidig i en tid som jeg husker som filmisk berigende. Det var nemlig dengang jeg begyndte at få mere adgang til andet end mere eller mindre kendte Hollywood-film (ved godt at AoD er en Hollywood-film). Jeg havde hele livet set film fra hele kloden, men det var kun hvis de tilfældigvis var tilgængelige i Tv (med enkelte biograf-undtagelser, selv om de var få hernede på Falster), så andet end store amerikanske film, var der ikke mange af på CV'et tror jeg.
Gravatar

#4 Salene 10 år siden

Ja for helvede man!!!!Hvem elsker ik Ash. Lyder mega godt i mine øre, kom igang NAO DO IT.
Gravatar

#5 Lord Beef Jerky 10 år siden

Lord Beef Jerky: "Jeg ser Army Of Darkness 2 i biografen!"
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#6 Fredag 10 år siden

#5 Skal vi se den sammen:)
Gravatar

#7 Lord Beef Jerky 10 år siden

Ja, forhåbentligt! Regner med at alle mennesker i Danmark skal se den!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#8 Lard Hanson 10 år siden

#7 Hvis den bliver distribueret af Sony, ligesom Evil Dead "remaket", så tager de nok røven på os alle sammen igen, og udskyder releasen 30 gange før de aflyser alle forestillinger.

"Remake" i anførselstegn, fordi der har været snak om, at de nye film og efterfølgerne til de gamle flettes sammen på en eller anden måde.
Gravatar

#9 Highland Park 10 år siden

Hvis Sam & evt. Ivan Raimi kan skrive en original historie holdt i seriens løsslupne ånd samt får Peter Deming (alternativt Bill Pope), Berger, Kurtzman & Nicotero og enten Joseph LoDuca eller Danny Elfman med på holdet, og de alle har den utæmmede fantasi og legesygen i god behold, så vil jeg med glæde se en fortsættelse.

Men det skal være uden andenrangs-CGI, PG-13-hensyn og tøjlet fantasi som i "Drag Me to Hell" - dog meget gerne med en rolle til Lorna Raver. :)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#10 palooka 10 år siden

Drag Me To Hell var satme fabelagtig underholdene, der på ingen måde båret ned af pg-13 ratingen. Kritikken af CGI'en kan jeg slet ikke finde nogen mening i. Hvis der skal gøres brug af CGI i denne fortsættelse, skal det da netop være af den slags.

Edit: Kan se at jeg har den unratede udgave, så bør af gode grunde nok ikke kommentere på netop pg-13 ratingen, da jeg ikke har set den. Det beklager jeg. Er der nogen nævneværdige forskelle på de 2?

Skriv ny kommentar: