Tilbage i juni sidste år verserede der rygter om, at Bruce Willis ville påtage sig rollen som Adam “Kane” Marcus i en filmatisering af IO Interactives spil “Kane & Lynch: Dead Men”.

Intet blev dog nogensinde bekræftet – indtil nu. Adrian Askarieh, producer på “Kane & Lynch”-filmen, kan fortælle, at Willis vil spille Kane.

”Manuskriptet er blevet taget utroligt godt imod rundt omkring i byen. Efter at Bruce Willis læste det, kaldte han det et af de bedste action-manuskripter, han nogensinde har læst, og Bruce er en ekspert mht. action-manuskripter, fordi han har læst alt i løbet af de sidste 20 år,” udtaler Askarieh.

Askarieh nævner desuden, at filmen ikke vil følge spillets handling til punkt og prikke, men at det vil være mere eller mindre den samme basishistorie.

Filmen, som starter optagelser til marts, vil blive instrueret af Simon Crane, der bl.a. har været sekundær instruktør på “Troja”.

Læs også: Fra computerspil til film.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 Christian Voldborg 14 år siden

Denne filmatisering ser jeg faktisk meget frem til. Spillet havde et utrolig cinematisk, nærmest Michael Mann-agtig stemning over sig. Nu med Willis om bord kan det da ikke gå helt galt. Forhåbentlig får vi Billy Bob Thornton at se i rollen som Lynch. Med de to skuespillere nærmer vi os noget nær den ultimative casting.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#2 thomasegebaek 14 år siden

Spillede 20 minutter før jeg gik ned og byttede det.
Gravatar

#3 PJP 14 år siden

synes det var et fedt spil :) ka dog ik huske om jeg gennemførte det ... dog kom jeg rigtig langt i det og elskede ham den sindsyge af de 2... kan ik huske om det er kane eller lynch :P
Gravatar

#4 Christian Voldborg 14 år siden

#3 - De er nok begge sindssyge på hver sin måde, men tror du mener Lynch... :P
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#5 kasperfmn 14 år siden

Med Billy Bob som Lynch bliver dette næsten som en Bandits 2 - hvilket vil være lige mig!
Gravatar

#6 Baby Strong 14 år siden

#1 Jeg håber godt nok ikke filmatisering får en Michael Mann agtig stemning.. Men hver sin mening ;)
Gravatar

#7 gladiator 14 år siden

Altså Mark Wahlbert var et stort navn til Max Payne = fallit erklæring af en film...
Angelina Jolie klarede liiiige skærene i Tomb Raider (dengang)

Nu er jeg no 1 Bruce Willis fan, og håber VIRKELIG det lykkedes at BASERE en film på et spil, og lave noget ordenligt....Ville vel næsten være første gang...

Og så håber jeg snart han vender tilbage i noget krimi/thriller agtigt. :)
Gravatar

#8 Kruse 14 år siden

Hvis det virkeligt er et så godt manuskript, burde de så ikke kunne få en bedre og mere erfaren action-instruktør?
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#9 moulder666 14 år siden

Well, Bruce Willis er selvfølgelig en opgradering...men jeg kan ikke tale med om spillet - jeg droppede det efter ca. 30 minutter, fordi styringen og AIen simpelthen gjorde mig sur! På de to punkter var spillet intet andet end en billig (og dårlig) Rainbow Six Vegas-klon!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#10 filmz-jonasgr 14 år siden

Jeg kunne godt tænke mig at se Bruce Willis påtog sig roller som i Unbreakable (dare I say it, en god Shyamalan ding dong film). Men med den skaldede ise så vil han nok altid blive typecastet som tough ass. Eller som fjollet tough ass.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"

Skriv ny kommentar: