Reklamefilm for bilbatteriet DieHard har Bruce Willis tilbage som John McClane.

Det er desværre ikke en trailer til “Die Hard 6”, men derimod en reklamefilm for et bilbatteri.

Men “Die Hard”-fans må nøjes med denne actionspækkede reklame, hvor Bruce Willis er tilbage i rollen som John McClane.

Der arbejdes stadig på en “Die Hard 6”, der aktuelt har titlen “McClane” – læs mere om den her.

Læs også ‘Bruce Willis laver igen sci-fi: Første billede fra “Cosmic Sin”‘.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 sraw rats 3 år siden

Virker batteriet efter at blive skudt halvt i stykker... Nice
Gravatar

#2 KimHareskov 3 år siden

Bedste Diehard siden diehard 3 :-)
Gravatar

#3 Johnny42 3 år siden

Er der nogen der glæder sig til en Die Hard 6?
Gravatar

#4 Ryder666 3 år siden

"hey, that's my line" funny.

Håber ikke på at McClane bliver PG-13 rated. 5'eren var ikke noget mesterværk, men en anelse bedre end 4'eren, hvor McClane var knap så kæk som han plejer at være. Justin Long, var anstrengende i længden. Har dog stadig respekt for Long, på trods.

Gravatar

#5 filmz-Den Lyserøde Panda 3 år siden

Hvad?! 4'eren var da rimelig god. Klart bedre end 2'eren og slet ikke på højde med 3'eren. 5'eren havde en udemærket motorvejsscene med fremragende cgi.
Gravatar

#6 Ryder666 3 år siden

#5

Jeg foretrækker nu 2'eren fremfor 4'eren, hvor skurkene får lov til at udfolde sig mega bad-ass. John Amos og William Sadler gør skurkerollerne væsentlig mere interessante, end Timothy Olyphant gjorde i 4'eren, selv om jeg er stor fan af Olyphant også. Bare tag Deadwood og Justified som eksempler, hvor man forstår at udnytte hans talent til det fulde. Kan endda også lide scream 2, som er en af de bedste i filmserien, efter min mening. "boyfriend/killer, boyfriend/killer"

Men, vi kan altid blive enige om at være uenig.
Gravatar

#7 Ryder666 3 år siden

Lidt off topic....

Er der nogen herinde der kan svare på, hvorfor trauma center med Bruce Willis er 11 minutter længere, nemlig 98 minutter, på blu ray, end når man Googler filmens oprindelige spilletid på 87 minutter??

Og af en eller anden grund, kan jeg ikke oprette en ny tråd, i forummet, hvilket var formålet med ovenstående spørgsmål...


Fandt så en lidt ældre tråd, der nævner Bruce Willis. Tænker om det er dvd'ens spilletid med det gamle pal/ntsc format, der resulterer i en samlet runtime på 87 minutter??

Håber nogen kan hjælpe med svaret, da jeg undrede lidt over den forholdsvis store forskel. For normalt plejer der kun at være få minutters runtime. Altså på et godt stykke under 10 minutter, ved pal/ntsc-sammenligning

Skriv ny kommentar: