Den populære actionhelt Bruce Willis skabte i sin tid sin karriere som en af Hollywoods hårde bananer ved at spille den uheldige helt John McClane i “Die Hard” – en rolle, som han derefter har spillet i yderligere tre film – og snart en fjerde.

Se også: Bruce Willis: “Die Hard 5”-optagelser starter næste år.

Men ingenting varer som bekendt evigt, og Willis tænker også selv på den dag, hvor han bliver nødt til at lægge actiongenren bag sig.

Willis har dog mere end blot “Die Hard 5” oppe i ærmet. Hvis det står til den 55-årige skuespiller, vil der også blive lavet en sjette og sidste “Die Hard”-film med ham i hovedrollen, hvorefter McClane skal have lov at pensionere.

”Inden for de næste par år kunne de sagtens finde en erstatning for mig eller kalde karakteren noget andet,” udtaler Willis. ”Men for mit vedkommende vil jeg gerne lave ‘Die Hard 5’ og så en sidste ‘Die Hard’-film – ‘Die Hard 6’ – før den hvide undertrøje bliver lagt til side.”

Se også: ”Wolverine”-manusforfatter skriver “Die Hard 5″.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#11 filmz-loke76 11 år siden

For mig findes der kun Die Hard 1 og Die Hard 3.. Det er super fede film der hænger sammen. Begge med rigtigt fede plots.. 2+4 er ligegyldige.
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#12 Alex- 11 år siden

Det ender med at blive virkelighedens udgave af Tug Speedmans Scorcher-serie fra Tropic Thunder. :D Men igen, Die Hard-filmene er efter min mening nogle af de fedeste actionfilm, så hvorfor ikke.
Gravatar

#13 filmz-ab 11 år siden

Lad os lige for 5'eren, Bruce. Men så længe de holder niveauet, som de hidtil har gjort med de fire, ja så er jeg in..
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#14 NightHawk 11 år siden

Det er skam fint nok med både en 5'er og 6'er, men så kunne jeg godt tænke mig at få "Die Hard" franchisen tilbage til de gode gamle dage med masser af blod og bandeord.

Savner en John McClane der bare generelt er lidt mere harsk i spyttet!
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#15 MOVIE1000 11 år siden

Jeg siger at de skal sgu bruge ham, imens han stadig er her og gider at spille den rolle, men ifølge ham lyder det som om han har en ide til hvordan det skal slutte, som jeg gerne ville se.
Måske kunne det være ret fedt hvis de lavede 6eren som en direkte fortsættelse af nr. 5, men hvis de skal holde stilen så skal de nok holde sig til en af gangen, OG GERNE SOM JULEFILM TAK!!!
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#16 StarWarsFanTHX11384Eb 11 år siden

Jeg vil se frem til de to film hvis de bliver realiteter. Og jeg håber de vil få Al Powell tilbage.
Gravatar

#17 filmz-daninino 11 år siden

Kan kun se frem til flere film med John Mcclane det er immervæk nogle af de bedste action film der er lavet. Dog vil jeg gerne tilbage til rødderne jeg savner lidt af den klaustrofobiske stemning de 2 første film havde. Og lad os nu for guds skyld komme højre op end PG-13 rating.
Gravatar

#18 gladiator 11 år siden

Man kan klart diskutere at 2 ud af de 4 film har været bedre og mere cool. Men vil stadig sige det er 4 film som holder et ret højt underholdningsniveau!!

Die Hard serien er sammen med Bourne vel min yndlings filmserie, så håber at de forsætter med at imponere/underholde. Ser gerne de ikke bliver mere overdrevne som flyscenen fra 4'eren, som de dog slap glimrende fra stadigvæk :)

Men mere McClane? Mere Willis? Helt sikkert!! Kun dejligt han kan lide at spille rollen!

Skriv ny kommentar: