Det er sjældent, at superheltefilm forbindes med de store følelser. Men i den kommende “X-Men: Apocalypse” lyder det til, at vi kommer til at opleve de helt store følelser.

Se også: Se billederne: “X-Men: Apocalypse” pryder forsiden af EW

Bryan Singer fortæller nu om et særligt øjeblik under optagelserne, hvor Michael Fassbenders præstation fremkaldte tårer hos instruktøren:

”Michael Fassbender gjorde noget helt vidunderligt i den her film… Vi er ved slutningen af en scene, og han bad mig om ikke at råbe ‘cut’. Da scenen var slut, så fortsatte han og gjorde noget, der fik mig til at græde. Det har jeg aldrig gjort før. Det var så smukt. Det er en hjerteskærende scene, ikke en typisk tegneserie-scene, så lad os håbe, at den overlever redigeringen,” siger Singer til ComicBookMovie.

I “X-Men: Apocalypse” møder vi verdens første mutant, Apocalypse, der har været betragtet som en gud. Han har evner fra flere forskellige mutanter og er derfor udødelig og uovervindelig. Men nu er han vågnet efter 1000 år og er skuffet over verden. Derfor vil han udrense menneskeheden med hjælp fra blandt andre Magneto. Det er nu op til Raven og Professor X at stoppe ham.

Denne “X-Men”-film bliver den tredje i rækken af prequel-film om mutanterne. “X-Men: Apocalypse” følger således efter “X-Men: First Class” og “X-Men: Days of Future Past”.

“X-Men: Apocalypse” får dansk premiere d. 19. maj i 2016.

Følg Films på Facebook.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: