En af de mange ventede film, der blev vist frem på årets San Diego Comic-Con, var “X-Men: Apocalypse”. Traileren er endnu ikke blevet frigivet, men istedet har 20th Century Fox i samarbejde med Entertainment Weekly lavet en ny fotoserie, der giver os et kig på, hvad vi har at vente. Alle billederne kan ses til højre i filmens galleri.

Se også: ”X-Men: Days of Future Past – The Rogue Cut” udkommer på Comic-Con

Denne “X-Men”-film bliver den tredje i rækken af prequel-film om mutanterne. “X-Men: Apocalypse” følger således efter “X-Men: First Class” og “X-Men: Days of Future Past”.

Igen er det Bryan Singer, der instruerer, og Simon Kinberg, som skriver manuskript, som det var det i den seneste film i franchisen, “X-Men: Days of Future Past”.

På rollelisten ses blandt andre James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Oscar Isaac, Rose Byrne, Tye Sheridan, Sophie Turner, Alexandra Shipp og Kodi Smit-McPhee.

“X-Men: Apocalypse” får dansk premiere d. 19. maj i 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 Clint 8 år siden

Det er ret svært at finde bare den mindste lighed med Apocalypse fra tegneserien...
Desuden, burde han være lige så stor som hulk, og på et af billeder er han bare en lille gnom...
Gravatar

#2 Kviesgaard 8 år siden

#1

Har det lidt på samme måde.

Apocalypse ligner ikke noget, som jeg havde forventet. Men fokus er måske mere på en rolle, hvor der kræves godt skuespil, end en stor smadre-maskine. Ikke at jeg ved det, det er bare et gæt fra min side af.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#3 Geekalot 8 år siden

Det der er ikke Apocalypse..... Det en eller anden Jafar fra Stargate.... Som 1 og 2 siger det har ikke rigtig noget at gøre med den originale Apocalypse, hverken look eller størelse.
Gravatar

#4 AllanHansen 8 år siden

Apocalypse ligner en skurk fra Power Rangers serien.. Mega skuffende :(
Gravatar

#5 Alex- 8 år siden

Nooo! Han ligner jo noget der kunne være med i Battlefield Earth, ad.

Ærgerligt med sorte uniformer. Havde håbet på de gule eller blå versioner.
Gravatar

#6 Kviesgaard 8 år siden

Efter at have tænkt lidt over tingene, så mener jeg at erindre, at der var en masse kritik af Quicksilver, dengang man frigav karakterplakaterne til X-MEN: Days Of Future Past.

Da filmen så endelig fik premiere, så var Quicksilver, i hvert fald for mig personligt, et af højdepunkterne i filmen.

Så hvem ved? Måske har Bryan Singer igen fat i noget her, som vi først fatter, når denne her film får premiere.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#7 Captain Marvel77 8 år siden

nej, han ser lidt anderledes ud, men til ´´trøst ´´ så føler amerikanerne også det samme, det skriver de ihvertifald på hhv. , superherohype.com , cinemablend.com og Yahoo.com
Men håber filmen bliver god alligevel.
Gravatar

#8 Geekalot 8 år siden

Filmen skal da nok blive go, det jeg ikke i tvivl om, bare træt af de i mere eller mindre alle "tegneserie film" laver om på det originale matteriale, er jo en direkte grund til de er så pupolære og det har lykkedes dem at filmatisere dem :)
Gravatar

#9 HighFlyer15 8 år siden

Havde ikke forventet mindre efter at Galactus ikke måtte være en stor mand som åd planeter, men istedet blev en støvsky. For DET gav jo mere mening, Fox!
Og så har vi Ivan Ooze Senior med Apocalypse.
Suk suk.
Gravatar

#10 Captain Marvel77 8 år siden

hvordan vil de forklarer at han i slutscenen (efter rulleteksterne) , var hvid af hudfarve of så ´´bare ´´ ud af det blå er : BLÅ ?????

Skriv ny kommentar: