Christopher Markus og Stephen McFeely er i forhandlinger om at skulle skrive manuskriptet til Marvel Studios’ “First Avenger: Captain America”, filmudgaven over den kendte tegneseriehelt. Aftalen med de to forfattere kommer næsten en uge efter annonceringen af Joe Johnston som instruktør på projektet.

“Captain America” blev introduceret i 1941 i Timely Comics. Det er historien om den skrøbelige Steve Rogers, som bliver kasseret fra hæren, men som derpå gennem et regeringseksperiment bliver gjort til den stærke og snarrådige Captain America. Med sit berømte panserskjold blev han et symbol på de heroiske indsatser i krigen – både i og udenfor tegneserieuniverset.

Den blåklædte patriotiske helt forsvandt i 1950’erne, men blev genoplivet i Marvel Comics’ tidlige år. Han blev reintroduceret som en del af superheltegruppen Avengers. Hans fravær og pludselige opdukken i mere moderne omgivelser blev forklaret ved, at han var blevet nedfrosset under en krigsmission, indtil han blev fundet af superholdet.

Marvel Studios’ egen række af film, der lagde ud med “Iron Man”, følges i nærmere fremtid op af bl.a. “Thor” og “Iron Man 2” og bygger mod en “Avengers”-film, der vil være klar engang i 2011, hvor heltefigurerne fra filmene samles til ét stort eventyr.

Selve filmen om Captain America vil udspille sig under Anden Verdenskrig, og den blåklædte helt vil derpå optræde i nutidige omgivelser, når han medvirker i “Avengers”-filmen.

Der er endnu ikke fundet en skuespiller til at påtage sig den berømte rolle, men gennem de seneste måneder har der været en del rygter om potentielle kandidater. Senest kan Cinematical rapportere, at Channing Tatum angiveligt skulle være udset til at komme på listen over mulige hovedrolleindehavere.

“First Avenger: Captain America” er sat til at ramme biograflærreder 6. maj 2011.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: